Kaspersky Internet Security vs Kaspersky Total Security

Attığın videoda zaten adam Kaspersky öneriyor neyin kafası? Antivirüs önerisi adında konu açılırsa atarsın antivirüs testlerini adam antivirüs önerisi istemiyor ki.

Attığın videoda zaten adam Kaspersky öneriyor neyin kafası? Antivirüs önerisi adında konu açılırsa atarsın antivirüs testlerini adam antivirüs önerisi istemiyor ki.

Bu kadar Kaspersky fanboyluğu olmana gerek yok. Ben Kaspersky kötü demiyorum ki daha iyi fiyatlara başka antivirüs programları var diyorum. Bir göz gezdirsin sonra gitsin Kaspersky alsın. Araştırmak kötü bir şey değil kendine kullanımına bütçesine en uygun olanını alsın diyorum. Konu sahibi bana hocam Kaspersky dışındaki programlar bana güven vermiyor deseydi Kaspersky Total daha iyi derdim. Alternatif bir şey söylemek yasak mı hocam?

Yaptığın yanlışı söylemek ne zamandan beri Kaspersky fanlığı?

Yaptığın yanlışı söylemek ne zamandan beri Kaspersky fanlığı?

Ben ne söylediğim farkındayım da sen anlamama konusunda ısrarcısın hocam bu forumda alternatif bir şey söylemek ne zamandan beri tartışma konusu oldu. Arkadaş bilgi sahibi olsun kendisine uygun olanını seçsin ek olarak kendi tecrübemi söyledim ve sorunun cevabını da Kaspersky Total Security olduğunu söyledim. Alternatiflere bakıp bakmaması ona kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…