S Sercan Yeşil Ziyaretçi 26 Eylül 2013 #1 Arkadaşlar Kaskpersky IS indirdim kurarken kod istedi trialı seçip ilerliyeyim mi yoksa W8 kurar gibi kodu var mı ?
Arkadaşlar Kaskpersky IS indirdim kurarken kod istedi trialı seçip ilerliyeyim mi yoksa W8 kurar gibi kodu var mı ?
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 26 Eylül 2013 #2 Trialı (deneme) seçip tam yol ileri.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2013 #4 Kaspersky ücretli bir program. Deneme süresi boyunca full olarak kullanabilirsiniz. Sonrasında lisans alıp devam edebilirsiniz ya da silip ücretsiz bir şey yükeyebilirsiniz.
Kaspersky ücretli bir program. Deneme süresi boyunca full olarak kullanabilirsiniz. Sonrasında lisans alıp devam edebilirsiniz ya da silip ücretsiz bir şey yükeyebilirsiniz.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Eylül 2013 #5 Sercan Yeşil dedi: Yaptım ve kurdum şimdi ? Genişletmek için tıkla... Şimdi; Bütün hdd ve çıkarılabilir belleklerini takıp Kaspersky'ı güncelleyip Fullscan yapacaksın Bu kadar.
Sercan Yeşil dedi: Yaptım ve kurdum şimdi ? Genişletmek için tıkla... Şimdi; Bütün hdd ve çıkarılabilir belleklerini takıp Kaspersky'ı güncelleyip Fullscan yapacaksın Bu kadar.