Kaspersky iyi mi?

@Malware.AI Hocam resmi internetten buldum ayarlar kismi yoktu. Ben kendim Norton kullaniyorum normalde, Comodo kullansam atardim.

@Malware.AI Hocam resmi internetten buldum ayarlar kismi yoktu. Ben kendim Norton kullaniyorum normalde, Comodo kullansam atardim.
Yeniden bir şans vermeyi düşünüyorum Comodo’ya uzun süredir kullanmadım hatta seneler oldu. Norton da özelleştirme açısından iyi en kötüsü BitDefender heralde bu konuda.

Avast One:

Avast Free:

Yeniden bir şans vermeyi düşünüyorum Comodo’ya uzun süredir kullanmadım hatta seneler oldu. Norton da özelleştirme açısından iyi en kötüsü BitDefender heralde bu konuda.
En kötüsü Avira.

Comodo hala agresif. Sizin icin iyi olmayabilir. Konuma etiketledim sizi bakabilirsiniz.

Comodo hala agresif. Sizin icin iyi olmayabilir. Konuma etiketledim sizi bakabilirsiniz.
Agresif olması problem değil daha çok Containtment (Sandbox) özelliği işime yarayacak gibi. Yani aktif antivirüs olarak değil de daha çok diğer özelliklerinden faydalanacağım. Konuya da hemen bakıyorum.

İyi demek az gelir.Yaptığı işi oldukça sağlam yapan bir uygulama.

Bende zamanında Kaspersky kullandım PC'ye kendi kendine sürekli bir şey indiriyordu orijinal sitesinden indirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…