Kaspersky "Kötü amaçlı bağlantı" uyarısı

XLe

Hectopat
Merhaba dostlar. 2 gündür Kaspersky'dan bu hatayı alıp duruyorum. 5 dakikada bir sağ alttan bu uyarı fırlıyor. Bilgisayara format attım, modemi resetledim ama halen devam ediyor. AdwCleaner ile taradım temiz çıktı. Yardımcı olur musunuz?

Olay: Erişim reddedildi
Kullanıcı: DESKTOP-HHVMN3B\Emir
Kullanıcı tipi: Etkin kullanıcı
Uygulama adı: svchost.exe
Uygulama yolu: C:\Windows\System32
Bileşen: Web Antivirüsü
Sonuç açıklaması: Engellendi
Tür: Kötü amaçlı bağlantı
Ad: http://wpad.domain.name/wpad.dat
Doğruluk: Tam
Tehdit düzeyi: Yüksek
Nesne türü: Web sayfası
Nesne adı: wpad.dat
Nesne yolu: http://wpad.domain.name
Neden: Veritabanları
Veritabanlarının sürüm tarihi: Bugün, 19.09.2021 00:34:00

Son düzenleyen: Moderatör:
Linki Virüs Total'e taratır mısınız ?

Ayrıca hangi sitelere girdiğinizde böyle bir uyarı veriyor ? Yoksa sitelere girmeden mi uyarı veriyor ?

''Doğruluk: Tam''demiş,büyük bir ihtimalle F/P değil.

Linki Virüs Total'e taratır mısınız ?

Ayrıca hangi sitelere girdiğinizde böyle bir uyarı veriyor ? Yoksa sitelere girmeden mi uyarı veriyor ?

''Doğruluk: Tam''demiş,büyük bir ihtimalle F/P değil.
Virus Total Kaspersky hariç tehdit olarak gören AV yok fakat topluluk WPAD saldırısı olduğunu yazmış. Herhangi bir siteye girmem gerekmiyor. Düzenli aralıklarla sürekli geliyor bu bildirim.

Virus Total Kaspersky hariç tehdit olarak gören AV yok fakat topluluk WPAD saldırısı olduğunu yazmış. Herhangi bir siteye girmem gerekmiyor. Düzenli aralıklarla sürekli geliyor bu bildirim.
O zaman F/P olma ihtimali var ancak Kaspersky doğrula ''Tam'' yazmış,büyük ihtimalle F/P

Aynı olay başka bir arkadaştada oldu internet üzerinden saldırı düzenlenmiş size antivirüste engellemiş çözüm olarak Kaspersky'e girip güvenlik duvarı veya uygulama denetimi ayarlarından 1 saat boyunca Google'ın ağa erişmesini engelleyin.

hocam çözebildiniz mi bende de var bu

İfadeler: XLe
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…