Kaspersky kötü mü?

quiKK

Picopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Arkadaşlar selam ben bugün GoodbyeDPI indirecektim ve Kaspersky hep virüs algıladı çıldırdım. Her bir şey indirdiğimde dosya falan virüs diyor ve atıyor. Sizce Kaspersky'ı silmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaspersky Antivirüsü Hakkında Önemli Not (13.01.2025)​

Caution
Kaspersky isimli antivirüs yazılımı Rus hükümetiyle olan anlaşmasından dolayı GoodbyeDPI'ın çalışmasına engel olmaktadır. Kaspersky isimli yazılımı kullanıyorsanız, kullandıysanız veya devre dışı halde bile olsa bilgisayarınızda bulunuyorsa lütfen tamamen kaldırın. Bunu yapmadığınız taktirde GoodbyeDPI çok yüksek ihtimalle çalışmayacaktır. Kaspersky yerine alternatif antivirüs yazılımları tercih edebilir ya da Windows Defender kullanabilirsiniz. (Windows Defender 2025 yılı itibariyle kötü amaçlı yazılım ve siteleri engellemekte son derece yeterlidir.) Kaspersky'i GoodbyeDPI ZIP dosyasının indirme işlemi sırasında devre dışı bırakmanız, indirdikten sonra dışlamalara eklemeniz veya devre dışı bırakmanız sorunu çözmeyecektir. GoodbyeDPI'ı doğru şekilde kullanabilmek için Kaspersky isimli antivirüs yazılımından bir şekilde kurtulmalısınız.

Bilinmeyen/az bilinen kaynaklardan indirdiğin için tehlike arz edebileceğini düşünüyor program. Bu aksine programın iyi çalıştığını gösterir ancak kullanmana engel oluyorsa silmek yerine devre dışı bırakabilirsin.

Hocam önerdiğiniz antivirus programı var mı?

Kaspersky'i kapatıp indir. Ben öyle yaptığımda sorun çıkartmadı GoodbyeDPI'da.

Cidden çok sıkıyor ama video çekiyorum kendi halimde arkada tarama yapıyorum PC havaya uçuyor.

Son çeyreği kötü geçiriyor, ondan önce gayet iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…