Kaspersky kullanılır mı?

mza01

Centipat
Makaleler
2
Yer
Konya
Daha fazla  
Herhangi bir antivirüs yazılımı kullanmıyorum. Windows 11 işletim sistemi kullanıyorum. Laptop eski olduğu için kasar mı diye düşündüm. Kaspersky'ı yüklesem ne gibi avantajları olur?

Şideetle Kaspersky istersen 2. Bitdefender Kaspersky'a göre daha az kaynak tüketiyor ama Kaspersky virüs tarama ve bulmada Bitdefender'a göre daha iyi.

Herhangi bir antivirüs yazılımı kullanmıyorum. Windows 11 işletim sistemi kullanıyorum. Laptop eski olduğu için kasar mı diye düşündüm. Kaspersky'ı yüklesem ne gibi avantajları olur?

Çok kaliteli bir antivirüs programıdır kullanabilirsiniz.

PC performansını artırrma yeri var performans attırabilirsin, güvensiz sitelere girmeni engelliyor, vb.

Not:istersen uzantısıda var bayağı kullanışlı yükle bence.

Bilgisayarın çok eskiyse Windows Defender yeterli. Tarayıcına herhangi bir safe web uzantısı kurabilirsin bilmediğin yerlerden dosya vb. yüklemezsen virüs bulaşması çok zor.

Altı yedi aydır kullanıyorum. Virüsleri bilgisayardan uzak tutmak bir kenara dursun virüse giden yolları bile kesiyor. Belli başlı sitelere sokmuyor bile. Gerçekten tamamıyla illegalden elini ayağını kesebileceksen tavsiye ederim. VPN özelliği de var.

VPN'i nasıl? Ms değerleri vs. nasıl oynuyor.

VPN'i nasıl? Ms değerleri vs. nası test ettim3 ms olan değerim 80 oldu . Herhangi bir VPN'in daha iyi olacağına inanmıyorum.
3ms 80ms oldu. Fakat daha hızlısı var mıdır bilmem. Ben düzenli olarak kullanmıyorum. Ucuz ve ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…