Kaspersky Kullanılmalı mı?

techislife

Kilopat
Arkadaşlar bir antivirüs programı kurmayı düşünüyorum. Normalde hiç kurmak adetim değildir ama artık 21. yüzyılın bu zamanları Defender'dan daha iyi bir korumaya ihtiyacımız var gibi. Sizce performans düşüşü yaşar mıyım?
Bilgisayar özelliklerim:
R5 2600
2x8 GB RAM
RX 590
240 GB SSD+ 1 TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulabilir. Performans düşüşü derken ne dediğinizi anlamadım. Programda oyun modu yer alıyor.

Kurulabilir. Performans düşüşü derken ne dediğinizi anlamadım. Programda oyun modu yer alıyor.
Adınızdan anladığım kadarıyla Kaspersky kullanıyorsunuz 😀 Ben iki gün önce Kaspersky Security Cloud kurdum. Kurduktan sonra Youtube'da videoları klavye ile geri alırken tuşu 2-3 saniye sonra algılamaya başladı. Sizin başınıza geldi mi aynısı?
Konu sahibinin sorusuna gelince Defender kullanıyorum ve hiç virüs gelmedi.

Adınızdan anladığım kadarıyla Kaspersky Kullanıyorsunuz.
Evet. Zaten en kaba tabirle Kaspersky Kullandığımı belirtmek için sürekli kelime sarf etmemek amaçlı bu kullanıcı adını yazmıştım. Bir de kullanıcı adı eksikliği. Hiçbir Türk forumunda adında "Kaspersky" geçen bile yoktu o da bonusu oldu. Benzersiz kullanıcı adlarını daha çok seviyorum. Ben kayıt olduktan sonra, buraya benden önce kayıt olan bir üye kullanıcı adını değiştirip benden izinsizce benim kullanıcı adımı taklit etmiş.
Ben Kaspersky Internet Security 2021 kullanıyorum. Benim başıma böyle bir olay gelmedi.

Evet. Zaten en kaba tabirle Kaspersky Kullandığımı belirtmek için sürekli kelime sarf etmemek için bu kullanıcı adını yazmıştım.
Ben Kaspersky Internet Security 2021 kullanıyorum. Benim başıma böyle bir olay gelmedi.
Bir araştırayım. Çözümü bulursam rehber açacağım aynı sorunu yaşayanlar oradan baksınlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı