Kaspersky kullanışlı mıdır?

EvrimLaden

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, bu zamana kadar Avast kullanıyordum fakat neden bilmiyorum artık değiştirmeye karar verdim. Sizce Kaspersky kullanışlı mı?

Not: Anti-Virüs programını saçma sapan dosyalar indirdiğimden veya garip sitelere girdiğimden dolayı istemiyorum. Tek isteğim beni IP adresi üzerinden yapılan veya herhangi görülemeyen (daha doğrusu sebebini bilemeyeceğim) saldırılardan koruması.

Valla zamanında kullandım gayet güzeldi şimdi yeni özelliklerde eklemiş galiba oyundayken artık kastırmıyormuş oyunu ben tavsiye ederim.

Not: istesem yine kullanırım ama saçma sapan sitelere girmediğim için ve crack oyun ve programlar indirmediğim için antivirüs kullanmıyorum şuan.

Comodo Firewall + Kaspersky = Nice bir koruma.

Oyun içinde kendini otomatik şekilde oyun moduna alıyor ve oyunda asla sizi rahatsız etmiyor ve korumasını biraz daha hafif bir hale getiriyor.

Tam güvenlik için neler gerekli söyleyeyim:

1. Herhangi bir GNU/Linux dağıtımı.
2. Açık kaynak kodlu bir güvenlik duvarı. (Firewall.)
3. Tor Browser tarayıcısını kullanın.
4. Arama motoru DuckDuckGo olsun.

Öyledir.

Not: Anti-Virüs programını saçma sapan dosyalar indirdiğimden veya garip sitelere girdiğimden dolayı istemiyorum.

Zararlı program ve linklerden korumak antivirüsü daha az kullanışlı yapmaz, eğer demek istediğiniz buysa. False positive o kadar da büyük bir dert değil.

Çok doğru yapmışsınız Avast'tan vazgeçerek. Daha kendini koruyamayan, kullanıcıların verilerini satan bir şirket.
Sizce Kaspersky kullanışlı mı?
Evet, kullanışlı bir yazılım.
Tek isteğim beni IP adresi üzerinden yapılan veya herhangi görülemeyen (daha doğrusu sebebini bilemeyeceğim) saldırılardan koruması.
DDoS ve DoS saldırılarından bahsediyorsanız bilmiyorum. Ama sisteminize indirme yapılmaya çalışılması, zararlı gönderilmeye çalışılması, sizden veri toplanmaya çalışılması gibi işlemlerden koruyacaktır.

Avast gibi veri toplayıp, sizi koruyoruz diye sistemi yavaşlatmaz.
Antivirüslerin ücretli sürümlerinin kullanılmasından yanayım.
Deneme sürümünü kullanıp karar verebilirseniz. Sonra lisans alarak kullanmaya devam etmenizi öneririm.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum ve anladığım kadarıyla yaptığım şey hata olmamış. Aslında bilinçli bir kullanıcının anti-virüse ihtiyacı olduğunu sanmıyorum fakat dediğim gibi artık siber suçların yöntemleri o kadar gelişti ki hiçbir şey yapmasak bile bilgisayara bir şekilde sızabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…