Çözüldü Kaspersky kurdum bilgisayar sapıttı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arif SAĞ

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Bilgisayarıma bugün Kapersky Anti-Virüs kurayım dedim. Ve şu anda silmek zorunda kaldım çünkü bilgisayar mikrofonumu görmüyor, Opera GX kullanıyorum onu ses düzeyi karıştırıcısında göremiyorum, müzik de dinleyemiyorum. Bir de şu görev çubuğunda gizli uygulamaları görmek için bir yer var ya orada da bir tane simgesi olmayan uygulama var ne olduğunu bulamadım. Ben bu sorunları nasıl çözerim?

Son düzenleme:
Çözüm
Merhabalar,

Bilgisayarıma bugün Kapersky Anti-Virüs kurayım dedim. Ve şu anda silmek zorunda kaldım çünkü bilgisayar mikrofonumu görmüyor, Opera GX kullanıyorum onu ses düzeyi karıştırıcısında göremiyorum, müzik de dinleyemiyorum. Bir de şu görev çubuğunda gizli uygulamaları görmek için bir yer var ya orada da bir tane simgesi olmayan uygulama var ne olduğunu bulamadım. Ben bu sorunları nasıl çözerim?
Millet kanımca sorun bilgisayara Kapersky kurunca çözüldü söylediğim sorunların hiç birisi yok şu anda. :D
Merhabalar,

Bilgisayarıma bugün kapersky Anti-Virüs kurayım dedim. Ve şu anda silmek zorunda kaldım çünkü bilgisayar mikrofonumu görmüyor, Opera GX kullanıyorum onu ses düzeyi karıştırıcısında göremiyorum, müzik de dinleyemiyorum. Bir de şu görev çubuğunda gizli uygulamaları görmek için bir yer var ya orada da bir tane simgesi olmayan uygulama var ne olduğunu bulamadım. Ben bu sorunları nasıl çözerim?

Tam olarak nereden kurdunuz?

Derhal kaldırın onu ve bunu kurun.

Derhal kaldırın onu ve bunu kurun.

Kaldırdım ama bilgisayardan ses çıkmıyor. .d

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı