O OnurE Femtopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #31 Prime777 dedi: 1. direkt ileri, ileri diyebilirsiniz hocam. 2. pek olmasa bile çok yardımı dokunur. 3.cihazınızı kastırması pek mümkün değil. Eğer çok kötüyse Comodo kullanın. Genişletmek için tıkla... Lezize dedi: 1- Her şeye evet de. 2-Evet. 3- Sisteme bağlı. Genişletmek için tıkla... Kafama takılan 2 şey var da 1 - Taramadan sonra, cihazı kastırmaması için filan Kaspersky'ı kapatabiliyor/devre dışı bırakabiliyor muyuz? 2 - Kurarken Windows Defender'i kapatmam gerekir mi?
Prime777 dedi: 1. direkt ileri, ileri diyebilirsiniz hocam. 2. pek olmasa bile çok yardımı dokunur. 3.cihazınızı kastırması pek mümkün değil. Eğer çok kötüyse Comodo kullanın. Genişletmek için tıkla... Lezize dedi: 1- Her şeye evet de. 2-Evet. 3- Sisteme bağlı. Genişletmek için tıkla... Kafama takılan 2 şey var da 1 - Taramadan sonra, cihazı kastırmaması için filan Kaspersky'ı kapatabiliyor/devre dışı bırakabiliyor muyuz? 2 - Kurarken Windows Defender'i kapatmam gerekir mi?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 15 Nisan 2021 #32 OnurE dedi: Kafama takılan 2 şey var da. 1 - taramadan sonra, cihazı kastırmaması için falan Kaspersky'ı kapatabiliyor/devre dışı bırakabiliyor muyuz? 2 - kurarken Windows Defender'i kapatmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... 1-olabiliyor sanırsam ama kapatmamanız daha iyi olur. 2-kapatmanız gerekmiyor.
OnurE dedi: Kafama takılan 2 şey var da. 1 - taramadan sonra, cihazı kastırmaması için falan Kaspersky'ı kapatabiliyor/devre dışı bırakabiliyor muyuz? 2 - kurarken Windows Defender'i kapatmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... 1-olabiliyor sanırsam ama kapatmamanız daha iyi olur. 2-kapatmanız gerekmiyor.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2021 #33 OnurE dedi: 1 - taramadan sonra, cihazı kastırmaması için falan Kaspersky'ı kapatabiliyor/devre dışı bırakabiliyor muyuz? 2 - kurarken Windows Defender'i kapatmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... 1. Kaspersky'ı kapatabilirsiniz. Kendi ayarlarından. 2. Zaten, Kaspersky kurulduğu zaman Windows Defender otomatik devre dışı oluyor.
OnurE dedi: 1 - taramadan sonra, cihazı kastırmaması için falan Kaspersky'ı kapatabiliyor/devre dışı bırakabiliyor muyuz? 2 - kurarken Windows Defender'i kapatmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... 1. Kaspersky'ı kapatabilirsiniz. Kendi ayarlarından. 2. Zaten, Kaspersky kurulduğu zaman Windows Defender otomatik devre dışı oluyor.
O OnurE Femtopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #34 Prime777 dedi: 1. Kaspersky'ı kapatabilirsiniz. Kendi ayarlarından. 2. Zaten, Kaspersky kurulduğu zaman Windows Defender otomatik devre dışı oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender i devre dışı tutmakta bir sakınca yok mu? Bu arada kaspersky ile tarama yaptıktan sonra filan kaspersky ı kapatınca tekrardan windows defender ı açabiliyor muyum? ve son olarak 1 yıllık ücretsiz indirme seçeneğini bulamadım da.. sitesinde arıyorum şu an. Siz yerini biliyor musunuz? Şu videodaki; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Prime777 dedi: 1. Kaspersky'ı kapatabilirsiniz. Kendi ayarlarından. 2. Zaten, Kaspersky kurulduğu zaman Windows Defender otomatik devre dışı oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows Defender i devre dışı tutmakta bir sakınca yok mu? Bu arada kaspersky ile tarama yaptıktan sonra filan kaspersky ı kapatınca tekrardan windows defender ı açabiliyor muyum? ve son olarak 1 yıllık ücretsiz indirme seçeneğini bulamadım da.. sitesinde arıyorum şu an. Siz yerini biliyor musunuz? Şu videodaki; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ayhan G Kilopat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 115 Çözümler 4 15 Nisan 2021 #35 . Son düzenleme: 15 Nisan 2021
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #36 OnurE dedi: Kafama takılan 2 şey var da 1 - Taramadan sonra, cihazı kastırmaması için filan Kaspersky'ı kapatabiliyor/devre dışı bırakabiliyor muyuz? 2 - Kurarken Windows Defender'i kapatmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... 1- Evet kapanabilir. 2- Hayır.
OnurE dedi: Kafama takılan 2 şey var da 1 - Taramadan sonra, cihazı kastırmaması için filan Kaspersky'ı kapatabiliyor/devre dışı bırakabiliyor muyuz? 2 - Kurarken Windows Defender'i kapatmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... 1- Evet kapanabilir. 2- Hayır.
O OnurE Femtopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #37 Lezize dedi: 1- Evet kapanabilir. 2- Hayır. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerden kapatabilirim ve kapattığımda Windows Defender'i nerden açabilirim? Tam taramayı yaptıktan sonra kapatmayı düşünüyorum da.
Lezize dedi: 1- Evet kapanabilir. 2- Hayır. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerden kapatabilirim ve kapattığımda Windows Defender'i nerden açabilirim? Tam taramayı yaptıktan sonra kapatmayı düşünüyorum da.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #38 Kaspersky'a sağ tıklayıp çıkış de.
O OnurE Femtopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #39 Lezize dedi: Kaspersky'a sağ tıklayıp çıkış de. Eki Görüntüle 976178 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Çıkış yaptığım zaman Windows Defender kendiliğinden mi açılacak yoksa benim mi bir yerden açmam lazım?
Lezize dedi: Kaspersky'a sağ tıklayıp çıkış de. Eki Görüntüle 976178 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Çıkış yaptığım zaman Windows Defender kendiliğinden mi açılacak yoksa benim mi bir yerden açmam lazım?
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #40 OnurE dedi: Teşekkür ederim. Çıkış yaptığım zaman Windows Defender kendiliğinden mi açılacak yoksa benim mi bir yerden açmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmana gerek yok.
OnurE dedi: Teşekkür ederim. Çıkış yaptığım zaman Windows Defender kendiliğinden mi açılacak yoksa benim mi bir yerden açmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmana gerek yok.