primecat Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar Discord'a VPN'siz girmek istiyorum ve GoodbyeDPI indiriyorum ama Kaspersky varken çalışmıyor. Neden? GoodbyeDPI kurduktan sonra PC aç kapa yapıyorum ve internete ulaşamıyorum. Steam'den de birçok oyuna giremiyorum.
Arkadaşlar Discord'a VPN'siz girmek istiyorum ve GoodbyeDPI indiriyorum ama Kaspersky varken çalışmıyor. Neden? GoodbyeDPI kurduktan sonra PC aç kapa yapıyorum ve internete ulaşamıyorum. Steam'den de birçok oyuna giremiyorum.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.931 Makaleler 2 Çözümler 24 15 Eylül 2025 #2 Kaspersky ve Malwarebytes engelliyor yanlış hatırlamıyorsam Rusya'yla olan anlaşmalarından dolayı. AV nin arayüzünde İstisna gibi seçenekler varsa oraya ekleyebilirsiniz GoodbyeDPI'ı engeli kaldırır belki.
Kaspersky ve Malwarebytes engelliyor yanlış hatırlamıyorsam Rusya'yla olan anlaşmalarından dolayı. AV nin arayüzünde İstisna gibi seçenekler varsa oraya ekleyebilirsiniz GoodbyeDPI'ı engeli kaldırır belki.
primecat Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #3 Livo dedi: Kaspersky ve Malwarebytes engelliyor yanlış hatırlamıyorsam Rusya'yla olan anlaşmalarından dolayı. AV nin arayüzünde İstisna gibi seçenekler varsa oraya ekleyebilirsiniz GoodbyeDPI'ı engeli kaldırır belki. Genişletmek için tıkla... peki split wire turkey sadece discordu vpn yapıyormuş bir bilginiz varmı
Livo dedi: Kaspersky ve Malwarebytes engelliyor yanlış hatırlamıyorsam Rusya'yla olan anlaşmalarından dolayı. AV nin arayüzünde İstisna gibi seçenekler varsa oraya ekleyebilirsiniz GoodbyeDPI'ı engeli kaldırır belki. Genişletmek için tıkla... peki split wire turkey sadece discordu vpn yapıyormuş bir bilginiz varmı
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.931 Makaleler 2 Çözümler 24 15 Eylül 2025 #4 Haberdar olduğumdan beri goodbye kullanıyorum sadece atıp tutmayayım 1 yıl oldu herhalde. Diğerlerine bakma ihtiyacı duymadım bilgim yok o yüzden.
Haberdar olduğumdan beri goodbye kullanıyorum sadece atıp tutmayayım 1 yıl oldu herhalde. Diğerlerine bakma ihtiyacı duymadım bilgim yok o yüzden.