Kaspersky kurulumunda CMD açılıp kapandı

Kaspersky yüklüyordum indirme %30'larda idi. CMD açılıp kapandı bir sorun var mıdır? (yeni temiz kurulum yaptım yüklediğim uygulamalar: Steam Epic Games Minecraft defendercontrol)
Antivirüslerin her dosyaya erişebilmesi için bazı ayarları açması lazım. Ondan dolayı olabilir.

Kaspersky yüklüyordum indirme %30'larda idi. CMD açılıp kapandı bir sorun var mıdır? (yeni temiz kurulum yaptım yüklediğim uygulamalar: Steam Epic Games Minecraft defendercontrol)

Komut istemcisinin açılıp kapanması ne gibi bir sorun yaratıyor? Sadece zararlı yazılımlar mı arka planda kod çalıştırıyor sanıyorsun.

Hocam herhangi bir uygulamada birkaç işlemi gerçekleştirmek için CMD açıp kapayabilir.

Olamaz virus yedin galiba dostum.😲

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı