Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar benim Kaspersky lisansım bitecekte hangi AV kullanayım? Lütfen belirtmeden önce antivirüsün RAM kullanımı az olsun.
Arkadaşlar benim Kaspersky lisansım bitecekte hangi AV kullanayım? Lütfen belirtmeden önce antivirüsün RAM kullanımı az olsun.
Aladdin Keykubad Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 473 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium 2117u-Intel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Hükümdar 21 Haziran 2021 #2 Avast kullanma da ...
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #3 Aladdin Keykubad dedi: Avast kullanma da ... Genişletmek için tıkla... Konu dışında mesaj atma lütfen. (!)
Aladdin Keykubad dedi: Avast kullanma da ... Genişletmek için tıkla... Konu dışında mesaj atma lütfen. (!)
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 21 Haziran 2021 #4 Kaspersky'ın bedava sürümü olabilir. (Kaspersky Free)
Aladdin Keykubad Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 473 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium 2117u-Intel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Hükümdar 21 Haziran 2021 #5 Huseyinizm dedi: Konu dışında mesaj atma lütfen. Genişletmek için tıkla... Yani Avast tavsiye etmiyorum.ESET kullanabilirsin
Huseyinizm dedi: Konu dışında mesaj atma lütfen. Genişletmek için tıkla... Yani Avast tavsiye etmiyorum.ESET kullanabilirsin
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 21 Haziran 2021 #6 Kaspersky'dan memnunsan kullanmaya devam edebilirsin. Onun dışında Bitdefender öneririm, tarama yapmak için de MBAM.
Kaspersky'dan memnunsan kullanmaya devam edebilirsin. Onun dışında Bitdefender öneririm, tarama yapmak için de MBAM.
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #7 naesSMen dedi: Kaspersky'ın bedava sürümü olabilir. (Kaspersky Free) Genişletmek için tıkla... Kaspersky Free'de güvenlik duvarı yok. DrSnape dedi: Kaspersky'dan memnunsan kullanmaya devam edebilirsin, onun dışında Bitdefender kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kaç RAM tüketir?
naesSMen dedi: Kaspersky'ın bedava sürümü olabilir. (Kaspersky Free) Genişletmek için tıkla... Kaspersky Free'de güvenlik duvarı yok. DrSnape dedi: Kaspersky'dan memnunsan kullanmaya devam edebilirsin, onun dışında Bitdefender kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kaç RAM tüketir?
Dracul Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 123 Çözümler 1 21 Haziran 2021 #8 Bence AV kullanma. Windows'un kendisi virüs çünkü. Virüs işletim sistemine, AV yüklesen ne olacak?
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #9 Dracul dedi: Bence av kullanma. Windows'un kendisi virüs çünkü. Virüs işletim sistemine, av yüklesen ne olacak? Genişletmek için tıkla... Hayır virüs değil, ve şu an saçmalıyorsun.
Dracul dedi: Bence av kullanma. Windows'un kendisi virüs çünkü. Virüs işletim sistemine, av yüklesen ne olacak? Genişletmek için tıkla... Hayır virüs değil, ve şu an saçmalıyorsun.
TheJovenshire Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.620 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2021 #10 Fulleyip kullansan ?