Kaspersky mı ESET mi?

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
Kaspersky Ruslarla olan anlaşması yüzünden GoodbyeDPI'ı engelliyor abonelik almak istiyordum fakat ESET mi alsam diye düşündüm. Sizce ESET mi mantıklıdır Kaspersky mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky Plus 530TL yilli, 3 cihaza kadar destekliyor, ustune VPN'i de var. Oyle byebye GoodbyeDPI kullanmaya da gerek olmuyor, Kaspersky VPN guzel, Türkiye secip giriyorsun Discord filan hepsi acik, ustune appleri de kisitlayabiliyorsun, VPN acikkan hangi appler VPN kullanmadan baglansin secebiliyorsun.

Hocam Kaspersky kullandım ben daha önce uzun süre çok memnunum esetide kullandım. ESET daha ağır ama Kaspersky tam bir F/P bence Kaspersky tercih edin ama eğer bilgisayarınızda olan bir şeyden şüpheleniyorsanız ESET alın (ESET iş versiyonunu kullandım)

Hocam seçeneklerinizin dısında ama Bitdefender kullanıyorum hem bilgisayarlar hem telefon için. Sistemi hiç yormuyor ve ciddi oranda güvenlik saglıyor. Ayrıca bir fintech şirketinde calısıyorum burada da bilgisayarlarda kurulu. Genel olarak memnunun diyebilirim. Öncesinde ESET kullanmıştım memnundum ondanda ama son yıllarda Bitdefender'i çok daha iyi görüyorum. F/P konusunda digerlerinin fiyatına bakmadan söyleyeyim, Bitdefender'i 3 yıllık alırsanız çok da pahalı degil bence. Gecen sene 2bin civarı almıstım 3 yıllıgını ve 5 cihaz korumalı

Tavsiyem: Bitdefender

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…