burokah1 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 91 5 Ekim 2023 #1 Hocam Kaspersky PC'de mining buldu engellemiş midir yoksa benim bir şey yapmam lazım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2023
mavitavuk Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 92 5 Ekim 2023 #2 burokah1 dedi: Hocam Kaspersky PC'de mining buldu engellemiş midir yoksa benim bir şey yapmam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Programı aç ve bak. Karantinada ise sil.
burokah1 dedi: Hocam Kaspersky PC'de mining buldu engellemiş midir yoksa benim bir şey yapmam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Programı aç ve bak. Karantinada ise sil.
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 5 Ekim 2023 #3 Kaspersky'yi açtığınızda herhangi bir uyarı vermiyorsa temizlemiş demektir. Alternatif olarak ESET Online Scanner ile de tarama yapın. Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir. www.eset.com
Kaspersky'yi açtığınızda herhangi bir uyarı vermiyorsa temizlemiş demektir. Alternatif olarak ESET Online Scanner ile de tarama yapın. Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir. www.eset.com
burokah1 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 91 5 Ekim 2023 #4 Hocam ilk defa Kaspersky kullanıyorum o yüzden bilmiyorum karantina nerede.