4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 26 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar temizlememe rağmen, Kaspersky 2-3 saatte bir trojan buluyor. Hepsinin ismi farklı şekillerde. Mining virüsüymüş. Nasıl kurtulurum bu baş belasından kafayı yemek üzereyim.
Arkadaşlar temizlememe rağmen, Kaspersky 2-3 saatte bir trojan buluyor. Hepsinin ismi farklı şekillerde. Mining virüsüymüş. Nasıl kurtulurum bu baş belasından kafayı yemek üzereyim.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #2 Format gücü adına! Windows 11'i indirin Sürprizbozan veya Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz.
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 26 Aralık 2023 #3 iUgur dedi: Format gücü adına! Windows 11'i indirin Sürprizbozan veya Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Format geçirir mi mining virüsünü?
iUgur dedi: Format gücü adına! Windows 11'i indirin Sürprizbozan veya Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Format geçirir mi mining virüsünü?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #4 4yb4rs dedi: Format geçirir mi mining virüsünü? Genişletmek için tıkla... Formatın geçiremediği hiçbir şey yoktur dostum. Anakarta sızan casus virüsler dışında.
4yb4rs dedi: Format geçirir mi mining virüsünü? Genişletmek için tıkla... Formatın geçiremediği hiçbir şey yoktur dostum. Anakarta sızan casus virüsler dışında.
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 26 Aralık 2023 #5 iUgur dedi: Formatın geçiremediği hiçbir şey yoktur dostum. Anakarta sızan casus virüsler dışında. Genişletmek için tıkla... Bu bir casus virüs değil o zaman değil mi? Forumlarda okuduğma göre baya kötü bir virüs. İsmi SEPEH.gen falan bir şeylerdi..
iUgur dedi: Formatın geçiremediği hiçbir şey yoktur dostum. Anakarta sızan casus virüsler dışında. Genişletmek için tıkla... Bu bir casus virüs değil o zaman değil mi? Forumlarda okuduğma göre baya kötü bir virüs. İsmi SEPEH.gen falan bir şeylerdi..
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #6 4yb4rs dedi: Bu bir casus virüs değil o zaman değil mi? Forumlarda okuduğma göre bayağı kötü bir virüs. İsmi SEPEH.gen falan bir şeylerdi. Genişletmek için tıkla... Casus virüs mining değildir hocam, bu casus virüs değil, geçiremiyorsanız son çare format. Gene bir Malwarebytes ile tarama yapın.
4yb4rs dedi: Bu bir casus virüs değil o zaman değil mi? Forumlarda okuduğma göre bayağı kötü bir virüs. İsmi SEPEH.gen falan bir şeylerdi. Genişletmek için tıkla... Casus virüs mining değildir hocam, bu casus virüs değil, geçiremiyorsanız son çare format. Gene bir Malwarebytes ile tarama yapın.
tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 942 Çözümler 23 26 Aralık 2023 #7 Malwarebytes ile taratın bilgisayarınızı. Yine olmazsa her şeyin çözümü format.
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 26 Aralık 2023 #8 iUgur dedi: Casus virüs mining değildir hocam, bu casus virüs değil, geçiremiyorsanız son çare format. Gene bir Malwarebytes ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Şimdi malwerbytes ile tarıyorum sonucu yazarım. tspmb7 dedi: Malwarebytes ile taratın bilgisayarınızı. Yine olmazsa her şeyin çözümü format. Genişletmek için tıkla... Şimdi malwerbytes ile tarıyorum sonucu yazarım.
iUgur dedi: Casus virüs mining değildir hocam, bu casus virüs değil, geçiremiyorsanız son çare format. Gene bir Malwarebytes ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Şimdi malwerbytes ile tarıyorum sonucu yazarım. tspmb7 dedi: Malwarebytes ile taratın bilgisayarınızı. Yine olmazsa her şeyin çözümü format. Genişletmek için tıkla... Şimdi malwerbytes ile tarıyorum sonucu yazarım.
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.147 Çözümler 3 27 Aralık 2023 #9 Geçmiş olsun hocam. Neler indirdiniz acaba ?
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 27 Aralık 2023 #10 kerem73 dedi: Geçmiş olsun hocam. Neler indirdiniz acaba ? Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun. Flash Bellekten bulaştı büyük ihtimalle. Hatta kesin idyebilirim. tspmb7 dedi: Malwarebytes ile taratın bilgisayarınızı. Yine olmazsa her şeyin çözümü format. Genişletmek için tıkla... bir şey bulmadı malwerbytes iUgur dedi: Casus virüs mining değildir hocam, bu casus virüs değil, geçiremiyorsanız son çare format. Gene bir Malwarebytes ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... bir şey bulmadı malwerbytes. Son düzenleme: 27 Aralık 2023
kerem73 dedi: Geçmiş olsun hocam. Neler indirdiniz acaba ? Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun. Flash Bellekten bulaştı büyük ihtimalle. Hatta kesin idyebilirim. tspmb7 dedi: Malwarebytes ile taratın bilgisayarınızı. Yine olmazsa her şeyin çözümü format. Genişletmek için tıkla... bir şey bulmadı malwerbytes iUgur dedi: Casus virüs mining değildir hocam, bu casus virüs değil, geçiremiyorsanız son çare format. Gene bir Malwarebytes ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... bir şey bulmadı malwerbytes.