sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 774 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Kaspersky indirdim ve Windows güvenlik duvarını kapattı. Uygulamayı sildim fakat Windows güvenlik duvarını açmayı denediğimde Kaspersky uygulamasını açınız diyordu. Kaspersky'ı tekrar indirdim ve düzgün bir şekilde nasıl kaldırabilirim?
Kaspersky indirdim ve Windows güvenlik duvarını kapattı. Uygulamayı sildim fakat Windows güvenlik duvarını açmayı denediğimde Kaspersky uygulamasını açınız diyordu. Kaspersky'ı tekrar indirdim ve düzgün bir şekilde nasıl kaldırabilirim?
Çözüm AJFA 26 Şubat 2023 Kendi kaldırma aracını deneyin: https://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/kavremvr.exe
MertT1029 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 910 Çözümler 16 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD A9 9420 - RADEON 520 - 4 GB RAM - 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #2 Denetim masasından kaldırdığınız takdirde zaten bütün güvenlik duvarı kurallarını vs. kendisi silmesi gerekiyor. Tekrar deneyebilirsiniz. Ayrıca sildikten sonra yeniden başlatmanız gerek. Artı 0 Eksi
Denetim masasından kaldırdığınız takdirde zaten bütün güvenlik duvarı kurallarını vs. kendisi silmesi gerekiyor. Tekrar deneyebilirsiniz. Ayrıca sildikten sonra yeniden başlatmanız gerek.
KS KS sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 774 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #3 MertT1029 dedi: Denetim Masası'ndan kaldırdığınız takdirde zaten bütün güvenlik duvarı kurallarını vs. kendisi silmesi gerekiyor. Tekrar deneyebilirsiniz. Ayrıca sildikten sonra yeniden başlatmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım fakat tekrar açıldığında olmamıştı başka bir yolu var mı yoksa tekrar silmeyi mi deniyeyim? Artı 0 Eksi
MertT1029 dedi: Denetim Masası'ndan kaldırdığınız takdirde zaten bütün güvenlik duvarı kurallarını vs. kendisi silmesi gerekiyor. Tekrar deneyebilirsiniz. Ayrıca sildikten sonra yeniden başlatmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım fakat tekrar açıldığında olmamıştı başka bir yolu var mı yoksa tekrar silmeyi mi deniyeyim?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #4 Kendi kaldırma aracını deneyin: https://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/kavremvr.exe Artı 0 Eksi Çözüm