Kaspersky nasıl kaldırılır?

102035

Kilopat
Makaleler
1
Kaspersky Total Security kullanıyorum kaldırıp Bitdefender 6 aylık ücretsiz IS kuracağım.
Kaspersky'ı denetim masasından mı kaldıracağım? Kendi dosyalarının içinde kaldırma aracını bulamadım Kaspersky'ın.
@Murat5038
@THE_MILLER

Denetim masasından kaldırabiliyorsan oradan kaldır. Bir sorun olmayacaktır

Revo İnstaller diye bir program var kayıt defterlerine kadar kaldırıyor. Detaylı temizlik istiyorsan öneririrm.

Denetim masasından kaldırdıktan sonra Yeniden başlatma isteyecek.
Yeniden başlatmadan sonra istediğin Antivirüs kurabilirsin.
Kaldırma esnasında sonradan yükleme ihtimalin olabilir diye Ayarları saklamayı soruyor.
İstiyorsan ayarları saklayabilirsin.

Kasperksy kendiside böyle diyor.

Kaspersky Lab ürünlerini standart Windows araçlarını ( Denetim MasasıProgram Ekle / Kaldır ) kullanarak silerken bazı hatalar ortaya çıkabilir . Sonuç olarak, uygulama doğru bir şekilde kaldırılamayabilir veya uygulamanın kalıntıları sistemde kalabilir. Kaspersky Lab uygulamasını tamamen kaldırmak için kavremover aracını kullanın.

Arkadaşlar Kaspersky Total Security 2019 kurduktan sonra eğer şifre oluşturduysanız program ekle kaldır dan kaldırmaya çalıştığınızda oluşturmuş olduğunuz şifreyi soruyor. Eğer şifreyi unuttuysanız
kaldırmak istiyorsanız eğer Scream_00 Arkadaşın verdiği linkdeki program ile çok rahat kaldırabilirsiniz.
http://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/kavremvr.exe

Scream_00 Arkadaşıma ayrıca teşekkür ederim.

Hocam konunuz ile alakasız ama Bitdefender'ın 6 aylık ücretsiz linkini verebilir misiniz? Ben bulamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…