Kaspersky nasıl Türkçe yapılır?

@Bumm be, ayrıntılı bir şekilde kullanmakta olduğun Kaspersky ürününü ve nasıl indirdiğini belirtebilir misin?

@aydos, belirtmiş olduğun bağlantı adresinde Kaspersky Security Scan ürünü ile ilgili destek verilmektedir. Ayrıca şu anda Kaspersky Security Scan ürünü, kullanımdan kaldırıldı. Buna dikkat ederek, yardeım etmek için paylaşmış olduğunuz bağlantı adreslerini gözden geçirmenizi öneririm.

@unnamedington düzeltme için teşekkür ederim fakat gözden geçirilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yardımcı olabilmek adına attığım bir linkti. Sürümünü ya da ücretli sürüm olup olmadığını bilmiyordum.

@aydos, yardım etmek için paylaştığınızı anlıyorum fakat "gözden geçirmenizi öneririm." kısmında, kullanımda olmayan bir ürünün yardım sayfasını paylaşmamanız gerektiğini belirtmek için söylemiştim. Kullanımda olmayan bir ürünü şu anda hiçbir kullanıcının indiremeyeceğini göz önüne alırsak, bu ürün için kimsenin de destek almayacağını düşünmemiz gerekemktedir. İlk öncelikle kullanıcının hangi ürünü kullandığını sormamız gerekmektedir.

Ayrıca şu anda kullanımda olan Kaspersky ürünlerinde, dil değiştirme opsiyonu varsayılan olarak sunulmamaktadır. Bunun yerine kullanıcılar, indirmiş oldukları sunucu adresini değiştirip tekrardan kurulum işlemi gerçekleştirmelidirler.

@382019, konu sahibinin Kaspersky Internet Security kullandığını nereden biliyorsunuz?

@unnamedington

Buna dikkat ederek, yardım etmek için paylaşmış olduğunuz bağlantı adreslerini gözden geçirmenizi öneririm.

Hocam şu kısmın gereksiz olduğunu vurgulamak istemiştim. Siz zaten yardımcı oluyorsunuz arkadaş ta anlayacaktır zaten bu konuşmadan benim paylaştığım adresteki Kaspersky Security scan ürününün kullanımdan kaldırıldığını. Başka bir adres bulamadım resmi sitesinde rehber niteliğinde. Yani silip başka bir şey mi yazayım anlamında demiştim . Ben bu kadar parmaklarınızı yormaya gerek yok demek istedim. Siz zaten gerekli yardımı sağladığınız konu sahibine. İyi günler dilerim.

Keşke .com olana tıklayıp sayfanın .com'dan .com.tr'ye geçtiğini görseydiniz diyorum. İkisinde de aynı site açılıyor. VPN'siz kaspersky.com'a giremiyorsun zaten, .com.tr açılıyor.

Keşke .com olana tıklayıp sayfanın .com'dan .com.tr'ye geçtiğini görseydiniz diyorum. İkisinde de aynı site açılıyor.
Hayır, ikisinde de aynı site açılmıyor. Zaten bu durumu önceki görselde de belirtmiştim. Google üzerinde dil tercihinize göre arama sonucunu önünüze getiriliyor. Bunun yanında tarayıcınızın da dili İngilizce olarak ayarlanmışsa, bu duruma da etki edecektir.

Daha önceden Google üzerinde dil tercihimi değiştirdiğimde, Kaspersky Security Cloud Free indirmiştim. Yine aynı şekilde ben de ilk çıkan siteye tıklayıp (https://www.kaspersky.com/free-cloud-antivirus), "Download now" seçeneğine tıkladım. Global seçeneği işaretli bir şekilde indirme işlemini başlattım ve yazılım kurulduğunda İngilizce olarak ayarlandı.

Sosyalde de burada da bağlantılar mevcut:

Sistem diliniz Türkçe ve VPN vb. kullanmıyorsanız Türkçe şekilde kurulacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…