Kaspersky Nereden Satın Alınır?

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba şuan Norton Deluxe deneme sürümünü kullanıyorum. Sürenin bitiminde Kaspersky geçmeyi düşünüyorum. Windows'u ucuza aldığımız gibi Kaspersky yazılımının lisansını ucuza bulma şansımız var mı? Birde hangi sürümünü almamı önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kaspersky İnternet Security 2019 1 Bilgisayar 1 Yıl Türkçe - n11.com
En ucuz bunlar var sanırım, Windows gibi ucuza kapatmanız zor artı bunlar süreli:)

Ben Norton ve Kaspersky’ı Gittigidiyordan satın alıyorum ama yorumlarını oku ona göre satın al. Çok ucuz oluyor ve %100 çalışıyor. Norton aslında en son 69TL’ di kendi sitesinde. İllahi Kaspersky diyorsan Gittigidiyorda ucuz 4-5 kez almıştım hiç sorun yaşamadım.

Ben aşağıdaki bağlantıdan satın almıştım:

Ürün anahtarı e-posta olarak geliyor.

Sayın arkadaşlar. Sol üstten bildirimleri açıp ödeme ekranına gitmiştim. Fiyat 2 cihaz için 179 TL idi. Sonra sayfayı kapattım.
Sağ altta indirim ile alın teklifi geldi. :D
2 cihaz için 1 yıllık Kaspersky Internet Sercurity'yi 148 TL'ye aldım. Teşekkürler.

Sayın arkadaşlar. Sol üstten bildirimleri açıp ödeme ekranına gitmiştim. Fiyat 2 cihaz için 179 TL idi. Sonra sayfayı kapattım.
Sağ altta indirim ile alın teklifi geldi. :D
2 cihaz için 1 yıllık Kaspersky Internet Sercurity'yi 148 TL'ye aldım. Teşekkürler.
Hocam birkaç kere daha inip çıksaydınız. Fiyat tekrar düşebilirdi. 😂
Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı