The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 71 Yer İstanbul 3 Eylül 2022 #1 Bu şekilde bir hata veriyor. Arka planda açıktı, uygulamayı da kapatmış. Silmesini istemiyorum. Nasıl engelleyebilirim?
Bu şekilde bir hata veriyor. Arka planda açıktı, uygulamayı da kapatmış. Silmesini istemiyorum. Nasıl engelleyebilirim?
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 The User 0 dedi: Bu şekilde bir hata veriyor. Arka planda açıktı, uygulamayı da kapatmış. Silmesini istemiyorum. Nasıl engelleyebilirim? Eki Görüntüle 1506335 Genişletmek için tıkla... İstisna ekle.
The User 0 dedi: Bu şekilde bir hata veriyor. Arka planda açıktı, uygulamayı da kapatmış. Silmesini istemiyorum. Nasıl engelleyebilirim? Eki Görüntüle 1506335 Genişletmek için tıkla... İstisna ekle.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 71 Yer İstanbul 3 Eylül 2022 #3 EMİR37 dedi: İstisna ekle. Genişletmek için tıkla... Eklenmiyor. Her şeyi kapamış sadece bu iki seçenek var. Uygulamanın kendisi açılmıyor nedense.
EMİR37 dedi: İstisna ekle. Genişletmek için tıkla... Eklenmiyor. Her şeyi kapamış sadece bu iki seçenek var. Uygulamanın kendisi açılmıyor nedense.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #4 The User 0 dedi: Eklenmiyor. Her şeyi kapamış sadece bu iki seçenek var. Uygulamanın kendisi açılmıyor nedense. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman Ntlite silmesine izin verin sonra tekrar ntlite yükleyin ve istisna ekleyin.
The User 0 dedi: Eklenmiyor. Her şeyi kapamış sadece bu iki seçenek var. Uygulamanın kendisi açılmıyor nedense. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman Ntlite silmesine izin verin sonra tekrar ntlite yükleyin ve istisna ekleyin.