Arkadaşlar baştan söylüyorum, biraz uğraştırıcı ve becerikli olmanız lazım. Herkes yapamaz. Kampanya alman vatandaşlarına özel olduğu için öncelikle VPN programınızdan Almanya sunucusuna bağlanın ve web tarayıcı çerezlerini silin, zaten size atacağım sitede gereken adımların hepsi olmasa da bir kısmı var, kısaca bilgi edinebilirsiniz. Ben 5-6 gün önce lisansımı aldım kullanıyorum, yapamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Bu sayfada (Giveaway Page) butonuna tıklayarak kampanyayı veren gerçek siteye gideceksiniz, bilgi edinmek için sayfayı Türkçeye çevirip okuyun. Yapabilen arkadaşlar yorum atarsa sevinirim, kaç kişinin yaptığını merak ediyorum.
Bunun yerine Kaspersky tarafından sunulan 90 günlük Total Security lisans anahtarı kullanılabilir.
Password Manager ve daha birçok özellik içeriğe dahil.
Kendi bilgilerini girmiyorsun zaten, girdiğin tek şey Kaspersky etkinleştirmek için eposta adresin. Baştan söyledim biraz uğraştırıcı ve beceri isteyen bir iş.
Hiç karışık değil. VPN ile Almanya'ya bağlanın ve giveaway sayfasındaki formu doldurun. E-posta'ya gelen lisansı da Kaspersky hesabınıza girin. Sonra da programı indirin ve kullanın.