Çözüldü Kaspersky PC ayarlarını değiştirdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hayır hocam hayatımda hiç crack kullanmadım bir çözümü yok mu şunun.

Hocam bir fikrim yok o yüzden en iyi fikir OEM Key almak hem anakarta da kaydediliyor. Fiyatları çok fazla değildir bir de Windows 10 kullanmanızı öneririm güvenlik açısından Windows 7 biraz kötü olabilir güncelleme almadığı için.

Hayır hocam hayatımda hiç crack kullanmadım bir çözümü yok mu şunun.

Kaspersky kaldırın eğer yine olmazsa 1 seferlik korsan kullanmanızda bence sakınca yoktur. Sebebi zaten para alıp verdiğin şey süresi dolmamasına rağmen gitmişse sende o hak vardır. (Moderatörler tekrar söylüyorum bence bir sakınca yok.)

PC Win 10 kasar büyük ihtimalle mecburen yeni Key alacağım.

Hocam korsan bilgisayara zarar verebilir evet haklı olabilirsiniz ama arkadaşın bilgisayarında daha sorun çıkmasın bence.

PC Win 10 kasar büyük ihtimalle mecburen yeni Key alacağım.

Ghostspectre kullanabilirsiniz bilgisayarınız kötüyse.
Hocam korsan bilgisayara zarar verebilir evet haklı olabilirsiniz ama arkadaşın bilgisayarında daha sorun çıkmasın bence.

Param olmadığından 1 kerelik KMSpico ile yapmıştım daha sonra zaten aldım hiçbir sıkıntıyı göremedim belki tek sıkıntısı olabilir oda FPS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…