Cihazınız tost makinesinden hallice değilse gözle farkedebileceğinizi düşünmüyorum. 2 senedir pro kullanıcısıyım ve bana ne Fps kaybı ne ısınma problemi olarak herhangi bir sorun yaşattığını hissetirmedi.Herkese iyi geceler, başlıkta da yazdığı üzere, Kaspersky performans düşürür mü?
Herkese iyi geceler, başlıkta da yazdığı üzere, Kaspersky performans düşürür mü?
Sistem özelliklerin nedir?Herkese iyi geceler, başlıkta da yazdığı üzere, Kaspersky performans düşürür mü?
Herkese iyi geceler, başlıkta da yazdığı üzere, Kaspersky performans düşürür mü?
ESET hariç anti kullanmayın, pişman olursunuz.
Asıl sorun ESET'in en iyi olup olmaması ile ilgili değil.Dislike atanlar hayatında hiç ESET kullanmadı galiba :d Kaspersky'dan daha iyi ve performanslı.
Ben de üstteki yorumda bahsettiğim üzere 2 senedir kaspersky pro kullanıcısıyım ve son derece memnunum. Aldığım sene verilerine göre Kaspersky güvenlik ve program kapsamında dünyada sıralamadaki uygulamalar arasında belki de liderdi. Şuan isterse ESET daha iyi olsun konu bu değil ancak bunun dışındakileri çöp sayıp pişman olursunuz gibi ifadeler arkası boş kalıyor bana göre biraz. Kime göre neye göre kim pişman?Asıl sorun ESET'in en iyi olup olmaması ile ilgili değil.
En iyisi ESET dese, sebeplerini belirterek önerse sorun olmazdı,
Ne demek ESET dışında pişman olursunuz?
Avira kullandım asla pişman olmadım.
Yıllardır defender ile yetiniyorum ve gayet memnunum.
ESET hariç anti kullanmayın, pişman olursunuz.
Dislike atanlar hayatında hiç ESET kullanmadı galiba :d Kaspersky'dan daha iyi ve performanslı.
Asıl sorun ESET'in en iyi olup olmaması ile ilgili değil.
Yıllardır Defender ile yetiniyorum ve gayet memnunum.
Ben de üstteki yorumda bahsettiğim üzere 2 senedir Kaspersky Pro kullanıcısıyım ve son derece memnunum. Aldığım sene verilerine göre Kaspersky güvenlik ve program kapsamında dünyada sıralamadaki uygulamalar arasında belki de liderdi. Şu an isterse ESET daha iyi olsun konu bu değil ancak bunun dışındakileri çöp sayıp pişman olursunuz gibi ifadeler arkası boş kalıyor bana göre biraz. Kime göre neye göre kim pişman?
Asıl sorun ESET'in en iyi olup olmaması ile ilgili değil.
Yıllardır Defender ile yetiniyorum ve gayet memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.