Kaspersky Plus almaya değer mi?

@Şebnem Ferah, yok ben satın almayı düşünüyorum, dediğiniz gibi Norton360 mı alsam yoksa Kaspersky mı bilemedim. Kaspersky çok işime yaradı şimdi zamanında, Norton ise hiç bilmediğim bir AV. Yani laf etmiyorum ona tabii ancak bilmiyorum sonuçta para vereceğim için bilemedim. Kaspersky artık tanıdık gibi bir şey oldu benim için.

Kaspersky Plus 1 yıllık 1 cihaz koruması 140 TL civarında bir şey. Yıllık bir abonelik için bu fiyatın gayet ucuz olduğunu fark ettim, sizce Kaspersky Plus almaya değer mi, koruma olarak iyi iş yapar mı?

Internetde bedava Kaspersky keyler var aratırsan bulabilirsin çok kolay bulunuyor.

Kendi deneyimine güvenmen daha iyi olur.

O tarz araştırmalar birçok çeşit zararlı yazılım kullanılarak yapılıyor. Hangi AV yazılımının ne kadar zararlıyı yakalayabiliğini gözler önüne seriyor. Benim veya herhangi bir ev kullanıcısının bilgisayar deneyimiyle en iyisine karar verilmez.

Kaldı ki bu AV yazılımları sürekli güncelleme alan yazılımlar olduğu için geçen sene iyi çalışan bir AV bu sene kötü iş çıkarabilir.

@Ferid3, hocam bu şimdi AV yazılımı yani, crackli şeylere bulaşmak istemiyorum, güvenemem ben öyle şeylere. Ha şu resmi 90 günlük bir lisans vardı onu diyorsanız kullandım onu zaten süresi doldu.

@Ferid3, hocam bu şimdi av yazılımı yani, crackli şeylere bulaşmak istemiyorum, güvenemem ben öyle şeylere. Ha şu resmi 90 günlük bir lisans vardı onu diyorsanız kullandım onu zaten süresi doldu.

Orijinal Kaspersky uyğulamasını indiriyorsunuz bedava deneme bitdiği zaman siteden abonelik al dışında key kullanma özelliği var internetde 1 yılla kadar keçerli keyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…