Kaspersky Plus Internet Security lisansı format sonrası gider mi?

Frescosangre

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Kaspersky Plus Internet Security 3 PC 2 Yıllık abonelik satın alacağım. Bilgisayara Format atınca lisans iptal oluyor mu?

Az önce vpn açmaya çalıştım ülkenizde kısıtlanmış diyor. 1 Senelik plus üyeliğim olmasına rağmen. Superonline ile alakalı bir durum mudur bilmiyorum fakat şuan durum böyle. Bence almadan bir süre daha bekle

Az önce VPN açmaya çalıştım ülkenizde kısıtlanmış diyor. 1 senelik Plus üyeliğim olmasına rağmen. Superonline ile alakalı bir durum mudur bilmiyorum fakat şu an durum böyle. Bence almadan bir süre daha bekle.

Bende tamamen iptal hiç çalışmıyor o kısım.

ESET NOD32 önersem?

VPN hizmeti var mı kanka?

Az önce VPN açmaya çalıştım ülkenizde kısıtlanmış diyor. 1 senelik Plus üyeliğim olmasına rağmen. Superonline ile alakalı bir durum mudur bilmiyorum fakat şu an durum böyle. Bence almadan bir süre daha bekle.

Çoğu VPN hizmeti maalesef erişim engeli yemiş. Surf vardı bende Türk Telekom'da çalışmıyor bir türlü.

Son düzenleyen: Moderatör:
VPN hizmeti var mı kanka?

Çoğu VPN hizmeti maalesef erişim engeli yemiş. Surf vardı bende Türk Telekom'da çalışmıyor bir türlü.
Var ama benim tavsiyem VPN'i tarayıcınıza extension olarak yüklemeniz. Hubvpn diye bir vpn'e denk geldim. Çoğu Ülkemizde yasaklı crack veya torrent sitesine giriş yapabildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı