Kaspersky Plus interneti engelliyor

Chlorine1

Hectopat
Kaspersky Plus indirdim, internet gerektiren hiçbir uygulamayı kullanamıyorum. Diğer konulardaki çözümler işe yaramadı.

GoodbyeDPI kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız eğer Kaspersky ile çakışıyor.

Tam sebebini bilmiyorum. GoodbyeDPI 'ı kapattığınız da sorun ortadan kalktı mı?

GoodbyeDPI dosyalarını zararlı olarak tarıyor ve Kaspersky VPN kapalıyken de GoodbyeDPI açılmıyordu. Biraz önce sağ alttan Kaspersky'ı kapatınca internet kendine geldi, GoodbyeDPI çalışmaya başladı.

GoodbyeDPI Kaspersky aracılığıyla silindiğinde bu problemi yaşıyoruz. İnternet ağ ayarlarını bozuyor. Bilgisayara tekrar format atın, ağ ayarlarını sıfırlayın. GoodbyeDPI kullanmayın veya antivirüs kullanmayın. Ben olsam GoodbyeDPI'dan vazgeçerim.

Steam PUBG oynuyorum ve şu ana kadar denediğim VPN'ler arasında ping sorunu olmayan en iyi VPN GoodbyeDPI o yüzden Kaspersky'dan vazgeçicem sanırım. Yoğun bir PC kullanımım yok.

Steam PUBG oynuyorum ve şu ana kadar denediğim VPN'ler arasında ping sorunu olmayan en iyi VPN GoodbyeDPI o yüzden Kaspersky'dan vazgeçicem sanırım. Yoğun bir PC kullanımım yok.
O zaman antivirüs kullanmayın, tarama aracı kullanın. Eset online scanner, malwarebytes, emsisoft emergency kit gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…