Kaspersky Premium alınır mı?

Conqueror1453

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kaspersky preminum nasıldır? 3 cihaz paketini aldığımda 2 tanesini telefonda kullanabilir miyim? Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Tek başına güvenliği sağlamaya yeter mi? Fiyatına değer mi? (fiyatı 312TL benim için "fiyatını sağlama kriteri" cihazını virüslerden korusun yeter.)

Kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Koruma anlamında yeterli olduğunu düşünüyorum güven veriyor. 3 cihaz paketini telefona da kurabilirsiniz.

O fiyata daha iyi özellik sağlayan bir antivirüs yok.

Ben bilgisayarda kullanıyorum ve gayet memnunum. Oyunlara fazlasıyla mod vs indiren biriyim o yüzden işime yarıyor. İndirdiğim siteler güvenli gözükse de yine de riske girmeye gerek yok.

Plus alın derim premium ile arasında çok bir fark yok tabii premiumdaki özelliklere ihtiyaç duyuyorsan ayrı.

Fiyatı iyi ancak,Eset'in tüm ürünlerini deneme sürümlerini kullanarak sınırsız bir şekilde kullanabiliyorsunuz,ona da bir bakın bence.

Arkadaşlar bir de bir sorum olacak görseldeki yıllık fiyat mı yoksa yıllık satın alımlarda 1 aylık üyeliğin fiyatı mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240810_115946_Chrome.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…