Eğer güvenilir olmayan sitelerden korsan oyun fazla indirmiyorsanız veya hiç indirmiyorsanız Kaspersky Free veya Windows Defender bile yeterlidir. Ama sistemim son derece korunsun ve internetinizin de korunmasını istiyorsanız alınır.Herkese ilk öncelikle hayırlı cumalar. Bir sorum olacaktı, Kaspersky Premium alınır mı?
Eki Görüntüle 2472624
Herkese ilk öncelikle hayırlı cumalar. Bir sorum olacaktı, Kaspersky Premium alınır mı?
Eki Görüntüle 2472624
Eğer güvenilir olmayan sitelerden korsan oyun fazla indirmiyorsanız veya hiç indirmiyorsanız Kaspersky free veya Windows Defender bile yeterlidir. Ama sistemim son derece korunsun ve internetinizin de korunmasını istiyorsanız alınır.
O zaman alınır hocam.Korsan sitelerden bir şey indirmiyorum VPN de gözüm kaldı ondan dolayı bir de daha korunsun korunmak iyidir.
Korsan sitelerden bir şey indirmiyorum VPN de gözüm kaldı ondan dolayı bir de daha korunsun korunmak iyidir.
Korsan sitelerden bir şey indirmiyorum VPN de gözüm kaldı ondan dolayı bir de daha korunsun korunmak iyidir.
DPI methodunu neden kullanmıyorsun? İhtiyaç sadece vpnse AVG VPN'i senelik 50 TL'ye almıştım hala aktif olarak kullanıyorum stabil bir şekilde video oynatma işlemini yapabiliyor sadece VPN cezbediyorsa alınmaz.
DPI methodunu neden kullanmıyorsun? İhtiyaç sadece vpnse AVG VPN'i senelik 50 TL'ye almıştım hala aktif olarak kullanıyorum stabil bir şekilde video oynatma işlemini yapabiliyor sadece VPN cezbediyorsa alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.