Kaspersky Premium alınır mı?

JBKARTAL

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
Herkese ilk öncelikle hayırlı cumalar. Bir sorum olacaktı, Kaspersky Premium alınır mı?

1744989094003.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese ilk öncelikle hayırlı cumalar. Bir sorum olacaktı, Kaspersky Premium alınır mı?

Eki Görüntüle 2472624
Eğer güvenilir olmayan sitelerden korsan oyun fazla indirmiyorsanız veya hiç indirmiyorsanız Kaspersky Free veya Windows Defender bile yeterlidir. Ama sistemim son derece korunsun ve internetinizin de korunmasını istiyorsanız alınır.

Eki Görüntüle 2472624

Standart bir ev kullanıcısı için Windows Update yapılan Windows'larda Defender gayet yeterli yetersiz olduğunu düşünüyorsan sorunun cevabı evetse burada alınır veya alınmaz kararını sen vereceksin.
Not: Evde küçük meraklı her şeye tıklayan bir kardeşiniz varsa tercih edebilirsiniz.

Eğer güvenilir olmayan sitelerden korsan oyun fazla indirmiyorsanız veya hiç indirmiyorsanız Kaspersky free veya Windows Defender bile yeterlidir. Ama sistemim son derece korunsun ve internetinizin de korunmasını istiyorsanız alınır.

Korsan sitelerden bir şey indirmiyorum VPN de gözüm kaldı ondan dolayı bir de daha korunsun korunmak iyidir.

Korsan sitelerden bir şey indirmiyorum VPN de gözüm kaldı ondan dolayı bir de daha korunsun korunmak iyidir.

DPI methodunu neden kullanmıyorsun? İhtiyaç sadece vpnse AVG VPN'i senelik 50 TL'ye almıştım hala aktif olarak kullanıyorum stabil bir şekilde video oynatma işlemini yapabiliyor sadece VPN cezbediyorsa alınmaz.

DPI methodunu neden kullanmıyorsun? İhtiyaç sadece vpnse AVG VPN'i senelik 50 TL'ye almıştım hala aktif olarak kullanıyorum stabil bir şekilde video oynatma işlemini yapabiliyor sadece VPN cezbediyorsa alınmaz.

Benim güvenim o tarz uygulamalara güvenmiyorum.

1744994162845.png

Arkadaşlar virüs uygulaması buradan indiriliyor değil mi?

Aslında ihtiyacım VPN ama fazladan güvenlik olsa iyi olur diye ben söylemiştim.

Kaspersky ki alınır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı