canalwaysher Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 Alacağım 180 TL diyor ama boşa almış olmayayım istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 3 Aralık 2023 #2 Almadan önce hangi özelliklere sahip olduğuna bakıyorsundur herhalde. İhtiyacına göre doğru aboneliği kendin seçmen lazım.
Almadan önce hangi özelliklere sahip olduğuna bakıyorsundur herhalde. İhtiyacına göre doğru aboneliği kendin seçmen lazım.
R Rain1 Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 477 3 Aralık 2023 #3 Ben Kaspersky Premium kullanıyorum memnunum. Evindeki cihaz sayısına göre al.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.416 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #4 canalwaysher dedi: Alacağım 180 TL diyor ama boşa almış olmayayım istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne amaçla kullanacaksınız hocam.
canalwaysher dedi: Alacağım 180 TL diyor ama boşa almış olmayayım istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne amaçla kullanacaksınız hocam.
canalwaysher Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #5 Silinen üye dedi: Ne amaçla kullanacaksınız hocam. Genişletmek için tıkla... hocam wirüs yedim gibi hisediyorum o amaçla
Silinen üye dedi: Ne amaçla kullanacaksınız hocam. Genişletmek için tıkla... hocam wirüs yedim gibi hisediyorum o amaçla
D Douuuuuuuuu35 Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #6 canalwaysher dedi: Hocam wirüs yedim gibi hisediyorum o amaçla. Genişletmek için tıkla... Premium kullanırsan müşteri hizmetleri üzerinden bilgisayarına bağlanıyorlar ve gerekli virüs taramasını yapiyorlar çok kullanışlı.
canalwaysher dedi: Hocam wirüs yedim gibi hisediyorum o amaçla. Genişletmek için tıkla... Premium kullanırsan müşteri hizmetleri üzerinden bilgisayarına bağlanıyorlar ve gerekli virüs taramasını yapiyorlar çok kullanışlı.
zamdan korkan adam Centipat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 233 26 Şubat 2024 #7 Douuuuuuuuu35 dedi: Premium kullanırsan müşteri hizmetleri üzerinden bilgisayarına bağlanıyorlar ve gerekli virüs taramasını yapiyorlar çok kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Bu hizmet Türkiye için de geçerli mi?
Douuuuuuuuu35 dedi: Premium kullanırsan müşteri hizmetleri üzerinden bilgisayarına bağlanıyorlar ve gerekli virüs taramasını yapiyorlar çok kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Bu hizmet Türkiye için de geçerli mi?
D Douuuuuuuuu35 Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #8 zamdan korkan adam dedi: Bu hizmet Türkiye için de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle geçerli.
zamdan korkan adam dedi: Bu hizmet Türkiye için de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle geçerli.