Kaspersky Premium planı nasıl?

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Şimdi konu şöyle; geçenlerde bilgisayarıma bazı uygulamalar yüzünden virüs bulaştı. Benim de hemen aklıma Kaspersky indirmek geldi çünkü önceden de böyle bir olay yaşanmıştı ve Kaspersky bunu çözmüştü. Ancak şu anda bambaşka bir şeyler var çünkü Kaspersky'den ve Malwarebytes'den tam taratma yapmama rağmen bu virüs gitmedi. Şimdi virüs ne onu da söyle diyeceksiniz virüs şu bilgisayarda ne zaman bir uygulamaya veya oyuna girsem CPU %40 civarına çıkıyor ve geri düzelmiyor. Eskiden bilgisayarım böyle değildi ve ben de ne yapayım ne edeyim desem bir çözüm buldum o da Kaspersky'nin premium planını almak. Çünkü "Uzmanlarımız bir Kaspersky uygulaması yükleyerek size veya ailenize ait bilgisayar veya Mac'te mevcut enfeksiyonları kaldıracaktır." yazıyor. İşe yarar mı yaramaz mı ve diyelim ki işe yaramadı iade alabilir miyim? çünkü gerçekten çok yüksek CPU kullanımı, çok yüksek fan sesi beni sıkmaya başladı. Yardımcı olur musunuz?

Kendim yaklaşık 2 yıldır Kaspersky Premium kullanıyorum gayet memnunum muhtemelen sorununu çözer diye düşünüyorum hemen hemen benzer bir virüs bende de vardı premium aldım tarattım düzeldi ama seninkini bilemem.

Virüsün nereden bulaştığını düşünüyorsunuz?
İndirdiğim bir dosyadan güvenilmez bir yerden indirdiğim için keşke indirmeseydim.

Kendim yaklaşık 2 yıldır Kaspersky Premium kullanıyorum gayet memnunum muhtemelen sorununu çözer diye düşünüyorum hemen hemen benzer bir virüs bende de vardı premium aldım tarattım düzeldi ama seninkini bilemem.
Umarım benimkini de çözer.

Dosya hala duruyor mu? VirusTotal'den bakın isterseniz.
Hayır sileli çok oldu.

Kaspersky Premium almaya gerek yok, flash belleğin varsa Kaspersky Rescue Disk ile tarama yap yeter.

Bu format atmıyor PC'ye değil mi?

@zRex, hayır format atmıyor. Kaspersky'nin hazırladığı işletim sistemini USB'ye yazdırıyorsun, USB'den çalıştırıyorsun. Sabit diskinde Windows duruyor. İşlem bittikten sonra Windows'a geri dönebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı