emir090809 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Şubat 2025 #1 Bilgisayarımda Kaspersky Premium vardı bende sildim. Tekrar indirirsem Premium'u algılar mı? Sınırsız almıştım.
Bilgisayarımda Kaspersky Premium vardı bende sildim. Tekrar indirirsem Premium'u algılar mı? Sınırsız almıştım.
Çözüm Uzayra 28 Şubat 2025 Aldığın hesaba girmen gerekir. Sitesi var zaten orada hesabın olabilir. Kontrol et istersen.
KivancWalker Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #2 emir090809 dedi: Bilgisayarımda Kaspersky Premium vardı bende sildim. Tekrar indirirsem Premium'u algılar mı? Sınırsız almıştım. Genişletmek için tıkla... Algılayacağını düşünüyorum Artı 0 Eksi
emir090809 dedi: Bilgisayarımda Kaspersky Premium vardı bende sildim. Tekrar indirirsem Premium'u algılar mı? Sınırsız almıştım. Genişletmek için tıkla... Algılayacağını düşünüyorum
Uzayra Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 28 Şubat 2025 #3 Aldığın hesaba girmen gerekir. Sitesi var zaten orada hesabın olabilir. Kontrol et istersen. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS emir090809 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Şubat 2025 #4 Uzayra dedi: Aldığın hesaba girmen gerekir. Sitesi var zaten orada hesabın olabilir. Kontrol et istersen. Genişletmek için tıkla... Çözüldü teşekkürler. KivancWalker dedi: Algılayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Uzayra dedi: Aldığın hesaba girmen gerekir. Sitesi var zaten orada hesabın olabilir. Kontrol et istersen. Genişletmek için tıkla... Çözüldü teşekkürler. KivancWalker dedi: Algılayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.