Kaspersky Premium varken AdBlock ve Malwarebytes Browser Guard'a gerek yok mu?

Legolas95

Yoctopat
Ücretsiz bir antivirüs programı kullanıyorum. Kaspersky Premium almak istiyorum. Kaspersky Premium almadan önce tarayıcıda bulunan AdBlock ve Malwarebytes Browser Guard'ı silmeliyim? Artık bunlara ihtiyacım olmayacak mı?
Bir de tablette Chrome'a AdBlock kuramadım. Bu yüzden Firefox indirdim onu kullanıyorum AdBlock için. Tablette de Kaspersky Premium kurunca Chrome kullanırken reklamsız gezinebilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz bir antivirüs programı kullanıyorum. Kaspersky Premium almak istiyorum. Kaspersky Premium almadan önce tarayıcıda bulunan AdBlock ve Malwarebytes Browser Guard'ı silmeliyim? Artık bunlara ihtiyacım olmayacak mı?
Kaspersky Premium yalnızca girdiğiniz sayfaları denetler virüse veya dolandırıcılığa karşı uyarır, yani reklam engellemez. MBG ve AdBlock zaten fazla gereksiz iki eklenti, ikisini silip uBlock kursanız yeterli olur.
Bir de tablette Chrome'a AdBlock kuramadım. Bu yüzden Firefox indirdim onu kullanıyorum AdBlock için. Tablette de Kaspersky Premium kurunca Chrome kullanırken reklamsız gezinebilecek miyim?
Hayır üstte de dediğim gibi Kaspersky Premium reklam engellemez. Ayrıca mobil cihazlarda tarayıcılarda reklam engellemek biraz çile bir olay. Eğer 0 reklam ile gezeyim diyorsanız tarayıcı olarak cihazlarınıza Brave kurabilirsiniz, kendisinden reklam engelleyicisi var.

Tarayıcı için kasperskyın eklentisi, ghostery ve ublock origin kullanıyorum. Kaspersky total securityden premium plana geçicem birkaç gün sonra ama eklenti olarak dediklerimi birlikte kullanıyorum kafam rahat ediyor.

Kaspersky Premium yalnızca girdiğiniz sayfaları denetler virüse veya dolandırıcılığa karşı uyarır, yani reklam engellemez. MBG ve AdBlock zaten fazla gereksiz iki eklenti, ikisini silip uBlock kursanız yeterli olur.

Hayır üstte de dediğim gibi Kaspersky Premium reklam engellemez. Ayrıca mobil cihazlarda tarayıcılarda reklam engellemek biraz çile bir olay. Eğer 0 reklam ile gezeyim diyorsanız tarayıcı olarak cihazlarınıza Brave kurabilirsiniz, kendisinden reklam engelleyicisi var.

Ayrıntısını arkadaş yukarıda anlatmış kolay gelsin.

Kaspersky ücretli sürümlerde reklam engelleme ve adware benzeri zararlı türlerini de gözlemleyecek eklenti beraber geliyor. Desteklenne tarayıcılarda sizi bu tür istenmeyen şeylerden korumaktadır. Diğer Malware araçlarının tarayıcı eklentilerini kullanmayın. Diğer ads engelleyicileri yetersiz gelirse kullanabilirsiniz ancak bunlarda da tespit halinde eklentiyi de bazen zararlı görebilir ilginize.
Kaspersky eklentisi temel reklam ve istenmeyen içerikleri engellemesi için tasarlanmıştır.

Bunu görmemiştim, yine de çok efektik olarak engelleyebileceğini düşünmüyorum.

Bir AdBlocker kadar iyi çalışmaz çünkü bu sadece Web'den gelebilecek zararlı yazılımlara karşı kalkan olduğunu iddia eden, reklam engelleme özelliği sadece bulunan ancak bu konuda bir iddiası bulunmayan Antivirüs'e entegre tarayıcı eklentisi.

Ben Chrome üzerinde AdBlocker ve Kaspersky Web eklentisi kullanarak testlerden 85-90 arası skor alıyorum ki çoğu site AdBlocker olduğunu göremiyor bile bu halimle. Reklam konusunda rahatsız olanlar bu iki yazılımı benim yaptığım gibi beraber çalıştırabilir. AdBlock Kaspersky için beyaz listede olduğundan aralarında anlaşmazlık olmuyor.

1688300942146.png

@Girdap Her ne kadar reklam engellemek alanı olmasa da 86 puan güzel sonuç, zaten AdBlock Tester sitesinde Brave en katı ayarlar ile maksimum 95 puan alabiliyor. Sanırım bir reklam engelleyicinin 100 alması için bir çok filtre kullanılması gerekiyor ki Kaspersky'da bu özellik yok galiba. Ama bana kalırsa şu anki haliyle bazı yerlerde yetersiz kalacaktır.

@Girdap Her ne kadar reklam engellemek alanı olmasa da 86 puan güzel sonuç, zaten AdBlock Tester sitesinde Brave en katı ayarlar ile maksimum 95 puan alabiliyor. Sanırım bir reklam engelleyicinin 100 alması için bir çok filtre kullanılması gerekiyor ki Kaspersky'da bu özellik yok galiba. Ama bana kalırsa şu anki haliyle bazı yerlerde yetersiz kalacaktır.
Diğer platformlar hakkında bilgim yok ne yazık ki. Elbet sadece bu konuda odaklı daha iyileri vardır. Ben platformumda en son ne zaman reklama ya da zararlı yazılıma denk geldim hatırlamıyorum böyle oluşu bana yetiyor. İstisna durumlar için Kaspersky'ı değiştirir miydim? Sanmıyorum.

Intel Core 2 Duo 2.8GHz E7400 2008 senesinde çıktığında artık bilgisayarım kaldırır diye Kaspersky'ı ilk kez yüklemiştim. O günden bu güne artık kas hafızası oldu bilgisayarda görmezsem içim rahat etmiyor.

Teşekkürler arkadaşlar. Kaspersky ve Bitdefender araştırıyordum sizlere danışayım dedim.

Bitdefender internet security'de reklam yazılımlarına karşı koruma var. Sanırım Kaspersky ile aynı mantık çalışıyor galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı