Kaspersky Premium vs Bitdefender Total Security

Merhaba, 2-3 hafta içerisinde üyeliğim yenileniyor. Şu an Kaspersky Premium var ve memnunum. Ancak son zamanlarda ksn çok zayıfladı diyorlar ve gönlümde açıkçası Bitdefender var. Fakat Kaspersky'ın VPN'i çok işime yarıyor ve Bitdefender alırsam ek bir VPN almak durumunda kalacağım. Sanırım aralarında 200 lira Bitdefender daha pahalı olacak, ancak fiyat farkından ziyade bana şu an VPN önerisi de gerekli. Yardım eder misiniz?

Bitdefender'in de Bitdefender Premium sürümü var. Türkiye'ye daha gelmedi.

Bilginiz olsun.

Bitdefender Premium, Bitdefender Total Security'den daha iyidir.

İlla Bitdefender Total Security ve Kaspersky Premium karşılaştıracaksak tabii ki Kaspersky Premium daha iyidir.

Ben de Kaspersky kullanıyorum ama 1 cihaz için olduğu için ayrı VPN de gerekiyor ve ayrı olarak kaspersky'nin VPN'i da satılıyor sanırsam en son 100 TL filandı. (aylık)

Ne zaman gelecek hocam?

Bitdefender + mullvad VPN öneririm.

5 euro her ay pahalıymış hocam ya. Kaspersky aylık 100 liraya veriyor.

Kaspersky daha mı iyiymiş? KSN gayet zayıfladı free av'nin kaldırılmasıyla. Bitdefender en iyi seçenek şuan, tek sorunu hantal olması.

İkisi birbirine denk bile değil. Kaspersky Premium programının rakibi Bitdefender Premium.

İfadeler: kxy
İkisi birbirine denk bile değil. Kaspersky Premium programının rakibi Bitdefender Premium.

Testler ortada, aktif koruma olarak Kaspersky oldukca zayıfladı. SysWOW64'e giren virüsü bile engelleyememiş testte. Uygun fiyatlı olsa Bitdefender'dan daha hafif oldugu için Kaspersky yerine ESET'te tercih ederim. Önceki sene yapılan testte de worm yiyip virus System32'ye kadar girmiş. Eski Kaspersky maalesef yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…