Kaspersky Rescue Disk CD'ye Yazma

• Konuyu başlatan CihanUnlu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.248
C

CihanUnlu

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba. Bu program sadece usb disk ilemi çalışıyor? Bu programı cd ye yazdırıp kenarda yedek durması amacıyla cd ye yazdırmak istiyorum. Bu programı usb yerine cd ye yazsak boot'da sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu program virüs bulursa direk mi siliyor? Oyunlardaki steam.apiler gitmesin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO Recorder v3 ISO Recoder yazılımı ile bunu yapabilirsin. Boyut olarak ufak ama çok işlevsel :)
Yazılımı kurduktan sonra Kaspersky ISO dosyasına sağ tıklayıp Copy image to CD 'yi seçin. Yeni bir pencere açılacak oradan Properties e girin. Yazdırma hızını 24x -32 x olarak seçin(Önemli bir noktadır). Nexte tıklayıp yazdırma işlevini gerçekleştirin.

Tarama temizleme ayarlarını kendin yapılandırabilirsin. Yani kafasına göre silme gibi bir huyu yok :)

Beyler poweriso kullaniyorum bilgisayarimda suan cd den boot ettim kaspersky in web tarayicisindan girdim virus oldugunu sanmiyorumda bugun windowsu acarken antivirus programimin devredisi oldugunu gordum dedim hayirdir bi tarama yapiyorum suanda bakalim ne olacak :)

- - - Güncellendi - - -

Virüs felan çıkmadı :)

Beyler poweriso kullaniyorum bilgisayarimda suan cd den boot ettim kaspersky in web tarayicisindan girdim virus oldugunu sanmiyorumda bugun windowsu acarken antivirus programimin devredisi oldugunu gordum dedim hayirdir bi tarama yapiyorum suanda bakalim ne olacak :)

- - - Güncellendi - - -

Virüs felan çıkmadı :)

Gözün aydın :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı