Çözüldü Kaspersky, rundll32.exe'yi virüs olarak algılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
54
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Kaspersky, rundll32.exe virüs olarak algılıyor, hiçbir şekilde korsan oyun veya bir şey indirmedim. Direkt tarayıcıda önüme bu çıktı. Ne yapmalıyım? Bağlantıyı kes veya devam et desem ne olacak? Zaten daha yeni Windows 8.1 kurdum, bilgisayar temiz.

Kaspersky hata.png

Çözüm
woodgrovebank.com'un sertifikası iptal olmuş galiba. rundll32.exe de o siteyle bağlantı kurmaya çalışmış. Bence bir sorun yok. Ayrıca o virüs değil.
woodgrovebank.com'un sertifikası iptal olmuş galiba. rundll32.exe de o siteyle bağlantı kurmaya çalışmış. Bence bir sorun yok. Ayrıca o virüs değil.
Devam et diyorum hocam o zaman.

Kaspersky, rundll32.exe virüs olarak algılıyor, hiçbir şekilde korsan oyun veya bir şey indirmedim. Direkt tarayıcıda önüme bu çıktı. Ne yapmalıyım? Bağlantıyı kes veya devam et desem ne olacak? Zaten daha yeni Windows 8.1 kurdum, bilgisayar temiz.

Eki Görüntüle 943045

Temiz, herhangi bir sıkıntı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı