A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Aralık 2020 #11 357971 dedi: 8 9 ay önce. Arkadaşımın ses bombası vardı. Ona müzik yükleyecektim. Oradan fırladı virüsler. O zaman antivirüsüm yoktu. Windows Defender yeter diyordum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının virüs kaptığını sonradan bir program ile tarayarak mı öğrendin? Öyleyse programın adını rica edeceğim.
357971 dedi: 8 9 ay önce. Arkadaşımın ses bombası vardı. Ona müzik yükleyecektim. Oradan fırladı virüsler. O zaman antivirüsüm yoktu. Windows Defender yeter diyordum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının virüs kaptığını sonradan bir program ile tarayarak mı öğrendin? Öyleyse programın adını rica edeceğim.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 2 Aralık 2020 #12 acv dedi: Bilgisayarının virüs kaptığını sonradan bir program ile tarayarak mı öğrendin? Öyleyse programın adını rica edeceğim. Genişletmek için tıkla... Bizim bilişim hocası 360 TS önerdi. Onu indirdiğimde fark ettim PC virüs dolu. Flashtan şüphelenip flashı taradım ve yine aynı sonuç.
acv dedi: Bilgisayarının virüs kaptığını sonradan bir program ile tarayarak mı öğrendin? Öyleyse programın adını rica edeceğim. Genişletmek için tıkla... Bizim bilişim hocası 360 TS önerdi. Onu indirdiğimde fark ettim PC virüs dolu. Flashtan şüphelenip flashı taradım ve yine aynı sonuç.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Aralık 2020 #13 How to install and activate Kaspersky Security Cloud Free Learn how to install and use Kaspersky Security Cloud Free and protect the computer against viruses and other threats. support.kaspersky.com
How to install and activate Kaspersky Security Cloud Free Learn how to install and use Kaspersky Security Cloud Free and protect the computer against viruses and other threats. support.kaspersky.com
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 2 Aralık 2020 #14 Murat5038 dedi: How to install and activate Kaspersky Security Cloud Free Learn how to install and use Kaspersky Security Cloud Free and protect the computer against viruses and other threats. support.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... @acv'ın verdiği çözüm işe yaradı. Yine de teşekkürler.
Murat5038 dedi: How to install and activate Kaspersky Security Cloud Free Learn how to install and use Kaspersky Security Cloud Free and protect the computer against viruses and other threats. support.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... @acv'ın verdiği çözüm işe yaradı. Yine de teşekkürler.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Aralık 2020 #15 357971 dedi: @acv'ın verdiği çözüm işe yaradı. Yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynısı zaten. Resmi kaynaktan verdim sadece.
357971 dedi: @acv'ın verdiği çözüm işe yaradı. Yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynısı zaten. Resmi kaynaktan verdim sadece.