Kaspersky Security Cloud Free yeterli mi?

Peki gerçekten virüs olmadığı ne malum? Defender'ın yanlış alarm oranının Kaspersky'den fazla olduğunu biliyor musunuz? Her crackte virüs olacak diye bir şey yok. Nasıl her crack temizdir demek yanlışsa. İnsanlar, şirketler bunlar için test yapıyor siz de gelip diyorsunuz ki "Arkadaşım korsan indirdi ama Kaspersky bulmadı". :D Kasperksy en iyi tespit yapabilen antivirüstür şu anda. (Bitdefender kullanıyorum ama objektifliğimi kaybetmedim.)
Bu yazdıklarınızı neden diğer arkadaşlara söylemiyorsunuz o halde? Ben tespit oranlarını söylerken kendileri gelip, korsan kullandım Defender bulmadı Kaspersky buldu diyorlar. Onlara da ":D" atın o halde.

Taraflı bakmaya son verdiğinizde görüşmek dileğiyle. Kaale almıyorum.

Bu yazdıklarınızı neden diğer arkadaşlara söylemiyorsunuz o halde? Ben tespit oranlarını söylerken kendileri gelip, korsan kullandım Defender bulmadı Kaspersky buldu diyorlar. Onlara da ":D" atın o halde.

bütün cracklerin virüs olmadığını anladığınızda konuşuruz

bütün cracklerin virüs olmadığını anladığınızda konuşuruz
Ooh ne güzel, rüzgar ne taraftan eserse. Kendisi korsan kullanınca "Defender bulamadı çöp.", başkası kullanıp Kaspersky bulamayınca "her crack virüs mü ki." . Yavaş dönün, yetişemiyoruz.

Ooh ne güzel, rüzgar ne taraftan eserse. Kendisi korsan kullanınca "Defender bulamadı çöp.", Başkası kullanıp Kaspersky bulamayınca "her crack virüs mü ki.". Yavaş dönün, yetişemiyoruz.

Detaylar virüs Total'den alındı. Yani çok çocukça olacak ama bilip bilmeden konuşmayın. defender hariç hiçbir antivirüs virüs demiyor.

Detaylar virüs Total'den alındı. Yani çok çocukça olacak ama bilip bilmeden konuşmayın. defender hariç hiçbir antivirüs virüs demiyor.
Size VirusTotal atma zahmetine girişeceğim ancak, henüz zararlıların türünü bilmeden attığıma "bu virüs değil ki, kaspersky ondan bulmamış" şeklinde yanıtlar vereceksiniz, Kaspersky fanları olarak. Gerek duymuyorum bu yüzden.

Siz rüzgar ne taraftan eserse oraya dönmeye devam edin. Bulamadı deyince, "Virüs değildir." , Defender bulamayınca "Ciddi bir virüs." .

Defender haricinde birçok AV de virüs diyor bu arada bahsettiğim dosyaya. Hadi Defender yanlış tespit, Bitdefender de mi yanlış? TrendMicro da mı yanlış? Avira da mı yanlış? Her koşulda Kaspersky savunmaya o kadar odaklanmışsınız ki, gerçekleri göremiyorsunuz.

Birkaç sene sonra klasik fanboylukla, Avira'ya geçersiniz, oradan Bitdefender, sonra varsa yeni ürün onlara bakar fanboyluğunu yaparsınız. Güzel iş.

Çünkü Kaspersky'nin tespit oranı daha yüksek. İnsanlar buna güvenerek yorum yapıyor. Şuna katılıyorum Defender son bir senede çok iyi gelişti. 3-4 sene önceki Defender yok ve liderlerle yarışır halde. Hatta korsan kullanmayan, internetle çok haşır neşir olmayan insanlara yeteceği konusunda sizle hemfikirim. Forumda Kaspersky'nin çok fanı olduğu konusunda da hemfikirim. Çünkü şu anda en iyi 3 antivirüs şirketinden birisi. Çoğu kaynakta böyle en azından ve yılların şirketi sonuçta. Körü körüne Kaspersky savunan insanlardan bir farkınız kalmıyor bu hareketle. Ve şunu da eklemek lazım evet herhangi bir dosyada Defender'ın dediği doğru, Kaspersky'nin dediği yanlış olabilir. Hiçbir şirket %100 koruruz demiyor. Kaspersky'nin kendi sitesinde bile yazar bu. Önce kullanıcı sonra yazılım dikkat edecek. Sen korsan kullandın ve Kaspersky bunu bilemedi diye Kaspersky'yi suçlayamazsın ki bu dediğim her şirket için geçerlidir.

Demem o ki bu konularda bu kadar uzun tartışmaya bile gerek yok. Şuna da değineyim yıllarca Defender kullandım, önce kullanıcı ilkesi bana daha yakın geliyor. Ama günümüz şartlarında antivirüsün yanında İnternet Security zorunluluk haline geldi. Bu yüzden farklı kaynaklara yöneldim.

Size virüs Total atma zahmetine girişeceğim ancak, henüz zararlıların türünü bilmeden attığıma "bu virüs değil ki, Kaspersky ondan bulmamış" şeklinde yanıtlar vereceksiniz, Kaspersky fanları olarak. Gerek duymuyorum bu yüzden.

Siz rüzgar ne taraftan eserse oraya dönmeye devam edin. Bulamadı deyince, "virüs değildir.", Defender bulamayınca "ciddi bir virüs .".

Defender haricinde birçok av de virüs diyor bu arada bahsettiğim dosyaya. Hadi Defender yanlış tespit, Bitdefender'de mi yanlış? Trendmicro da mı yanlış? Avira'da mı yanlış? Her koşulda Kaspersky savunmaya o kadar odaklanmışsınız ki, gerçekleri göremiyorsunuz.

Birkaç sene sonra klasik fanboylukla, Avira'ya geçersiniz, oradan Bitdefender, sonra varsa yeni ürün onlara bakar fanboyluğunu yaparsınız. Güzel iş.

1.ben yanlızca Kaspersky'i savunmuyorum.
2. ben hiçbir zaman" kanka ben Bitdefender alacağım nasıldır o "diyene" Bitdefender çöp" demedim piyasadaki en iyi avler Kaspersky Bitdefender, Avira gibi programlar
3. virüs Total'de kendim kullandığım Premier Pro'yu tarattım Defender bile virüs demiyor siz kafanızda kurduğunuz kavram ile konuşuyorsunuz
4. aynı şeyi geveleyip durmayın biz burada sizin utanmadan sıkılmadan millete Defender kullandırmaya çalışmamıza tepki gösteriyoruz siz konuyu çarpıtıyorsunuz.
5. hala söylüyorum her crackin virüs olmadığını anlayın.

Çünkü Kaspersky'nin tespit oranı daha yüksek. İnsanlar buna güvenerek yorum yapıyor. Şuna katılıyorum Defender son bir senede çok iyi gelişti. 3-4 sene önceki Defender yok ve liderlerle yarışır halde. Hatta korsan kullanmayan, internetle çok haşır neşir olmayan insanlara yeteceği konusunda sizle hemfikirim. Forumda Kaspersky'nin çok fanı olduğu konusunda da hemfikirim. Çünkü şu anda en iyi 3 antivirüs şirketinden birisi. Çoğu kaynakta böyle en azından ve yılların şirketi sonuçta. Körü körüne Kaspersky savunan insanlardan bir farkınız kalmıyor bu hareketle. Ve şunu da eklemek lazım evet herhangi bir dosyada Defender'ın dediği doğru, Kaspersky'nin dediği yanlış olabilir. Hiçbir şirket %100 koruruz demiyor. Kaspersky'nin kendi sitesinde bile yazar bu. Önce kullanıcı sonra yazılım dikkat edecek. Sen korsan kullandın ve Kaspersky bunu bilemedi diye Kaspersky'yi suçlayamazsın ki bu dediğim her şirket için geçerlidir.

Demem o ki bu konularda bu kadar uzun tartışmaya bile gerek yok. Şuna da değineyim yıllarca Defender kullandım, önce kullanıcı ilkesi bana daha yakın geliyor. Ama günümüz şartlarında antivirüsün yanında İnternet Security zorunluluk haline geldi. Bu yüzden farklı kaynaklara yöneldim.
İşte aradığım yorum, teşekkür ediyorum sonunda anlayan birisi çıktı. Ben de Kaspersky'ı körü körüne yerin dibine sokmuyorum. Zaten farklı mesajlarıma bakarsanız detaylı koruma isteyenlere her zaman ya Kaspersky, ya da TrendMicro gibi kaliteli çözümleri öneriyorum. Kaspersky AV konusunda lider elbette, ancak benim bahsettiğim Defender'ın bahsedildiği kadar kötü olmaması. Zaten aynı kapıya çıkıyor dediklerimiz, Defender fark edemez KIS fark eder, KIS fark edemez Defender fark eder. Virüs veritabanıyla ilgili bu.

İşte aradığım yorum, teşekkür ediyorum sonunda anlayan birisi çıktı. Ben de Kaspersky'ı körü körüne yerin dibine sokmuyorum. Zaten farklı mesajlarıma bakarsanız detaylı koruma isteyenlere her zaman ya Kaspersky, ya da TrendMicro gibi kaliteli çözümleri öneriyorum. Kaspersky AV konusunda lider elbette, ancak benim bahsettiğim Defender'ın bahsedildiği kadar kötü olmaması. Zaten aynı kapıya çıkıyor dediklerimiz, Defender fark edemez KIS fark eder, KIS fark edemez Defender fark eder. Virüs veritabanıyla ilgili bu.
İnsanların dilini çözdükten sonra anlaşmak çok kolay. :)

Tercih meselesi tabi ama uzun yıllar hemen hemen eset bitdefender norton ve kaspersky kullanan biri olarak Kaspersky Pure yi tek geçerim, şimdiki adı Total Security , yaklaşık 6-8 yıldır lisanslı kullanıyorum ve bilerek bile virüslü dosya site açtığım oluyor ama şükür hiç kaçırmadı. Kullandığım yıllar boyu format atma derdim hiç olmadı.

Sadece şahti memnuniyetimi paylaşmak istedim. Tercih sizin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı