Kaspersky Security Cloud Free yeterli mi?

Bu arada eğer 2 Gb RAM den daha fazla RAM in yoksa Kaspersky sistemi yormuyor.
Herhangi bir şey indirirken arka planda tarama yapıyor ama %1-2 arası CPU ve 70Mb RAM kullanıyor bunu yaparken.
Boşta 33Mb+15Mb totalde 48Mb RAM kullanıyor. CPU,disk ve ağ kullanımı %0.
Oyunda iken %0.1 ağ kullanıyor.
Oyun modu var ve oyun modunda sadece 30Mb RAM kullanıyor. Ağ kullanımı %0.1 yine. CPU %0.
Bilgisayarı ilk açtığında eğer 5 dakikadan uzun süre işlem yapmazsan rootkit taraması yapar.
Ve sistem boştayken 30 dakikadan uzun süre dokunmazsan yine tarama yapıyor.
Eğer internet ağı koruması gibi bir ayar var onu kapatırsanız hiçbir şekilde ağ kullanmaz.
Yine bu boşta yapılan taramaları kapatabilirsiniz. Ben Kaspersky İnternet Security için konuşuyorum full sürüm. Ücretsiz sürümde daha az özellik olacağı için kaynak kullanımı düşer diye düşünüyorum.
Yani 20 yıllık sistem kullanmadığın sürese Kaspersky sistemi yormaz.
İsterseniz eve gidince kaynak kullanımlarını atarım. Ama lütfen insanlara Kaspersky sistemi yoruyor demeyin.

Windows Defender şu anda pazarın %50'sine sahip, bu nedenle çok fazla bulut gücüne sahip. Yarım milyardan fazla bilgisayar gerçek zamanlı olarak veritabanına katkıda bulunuyor. Doğal olarak bulut teknolojisi diğer Antivirüslere oranla tabii daha gelişmiş olacak.

Ayrıca her antivirüs diğer antivirüslerle benzersiz bir şekilde çalışır. Bazıları harika bir kaldırma modülüne ve bazıları daha iyi bir scannera sahiptir.

Bir antivirüs paketi sadece tespit oranı ile veya gerçek zamanlı koruma oranı ile değerlendirilemez, şahıs bunu programın kendi özelliklerine göre yargılamalıdır.

Son düzenleme:
Oranlara ben ayık bakmam bunu önceki konuları takip etmediğiniz için bilmiyorsunuz heralde. Bir güvenlik aracının da aylık "iyi derecesine" bakarak karar vermem verilmez.
Kendi deneyiminiz göründüğü kadarıyla az, ben ve bir çok yabancı kaynakta bile Wİn 10'da hangisinin daha fazla kaynak tükettiği veya sistemi kararsızlaştırdığı bildiriliyor. Bunu sosyalde bile doğrulayanlar var bu zaman kadar görmemiş olmanız konuları kaçırdığınız anlamına geliyor
Yukarıda yazdığım gibi son iki ayda kendini duyurdu diye iyi olduğu anlamına gelmez bir yazılım. Yeterli olduğunu düşünüyor sadece bu biliyor dediğiniz kişiler, yanlış bildikleri için zaten sizin için dikkate almayın dedim. Bu bir bilgi kirliliği değil yanlış bilgi verdiğinizi gösteriyor.

Üslubunuza da dikkat etmenizi rica ediyorum. Yokmuşum gibi "mod'un dediğine bakmayın" tarzı konuşmanız oldukça kırıcı..

Doğruyu söylemek, sosyalde kullanıcılar dahil birçoğunun zoruna gidiyor bu yüzden üslup bozukluğu olarak görüyorsunuz. Yanlış bildiren kişiyi dikkate almayın denir. Yanlış olduğu için de dikkate alınmasın diyoruz buradan üslupla ilgili bir durum yok yani. Yönetici ve modların zaten bu algı tanımlama durumunda ki yanlışlıktan dolayı bu kadar üslup uyarısı var Kısaca üsluba değil yanlış bilginizi yabancı kaynaklardan ve asıl kaynaklardan öğrenip, araştırıp yazarsanız bir şey demeyiz bizde.

Bilgim yeterince mevcut. Kendi testlerime bakarak da söylemiyorum sadece, bunu sadece ben değil birçok kişi söylüyor. Ayrıca aylık tespit oranına göre söylemiyorum, arkadaş Kaspersky'dan daha fazla tespit oranına dair bir kaynak istediği için attım.

@Dutchman Arkadaşlar bu adama takılmayın hiç virüs yememiş galiba ya da virüslerin ciddiyetini falan bilmiyor K.S.C fazlasıyla yeterlidir. Sistemi yorması falanda %1-2'ye takılmayacaksanız sorun değil
En ufak bir malware, spyware vs. bilgin olsaydı bu tarz çocukça bir yorum yapmazdın. Yazdıklarımı senin gibi hayal dünyamdan yazmıyorum, mesleğimdeki ve yazılımdaki tecrübelerimden yola çıkarak yazıyorum. Yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…