Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.694 Makaleler 2 Çözümler 14 13 Ekim 2020 #1 Merhabalar arkadaşlar ASP.NET için HTML sayfasını görüntülemek istediğimde bağlantı güvenli değil hatası alıyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2020
Merhabalar arkadaşlar ASP.NET için HTML sayfasını görüntülemek istediğimde bağlantı güvenli değil hatası alıyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim?
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 13 Ekim 2020 #2 İleri doğru ilerleyebiliyorsun büyük ihtimalle bu site kötü amaçlı yazılım içeriyor falan yazıyordur aşağıda devam etmek ister misiniz diye yazar.
İleri doğru ilerleyebiliyorsun büyük ihtimalle bu site kötü amaçlı yazılım içeriyor falan yazıyordur aşağıda devam etmek ister misiniz diye yazar.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.694 Makaleler 2 Çözümler 14 13 Ekim 2020 #3 ArdaFRKN dedi: İleri doğru ilerleyebiliyorsun büyük ihtimalle bu site kötü amaçlı yazılım içeriyor falan yazıyordur aşağıda devam etmek ister misiniz diye yazar. Genişletmek için tıkla... Öyle yazıyor ama her seferinde devam et yazısının çıkmasını istemiyorum.
ArdaFRKN dedi: İleri doğru ilerleyebiliyorsun büyük ihtimalle bu site kötü amaçlı yazılım içeriyor falan yazıyordur aşağıda devam etmek ister misiniz diye yazar. Genişletmek için tıkla... Öyle yazıyor ama her seferinde devam et yazısının çıkmasını istemiyorum.