hakan_0 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Ne yaptıysam silemedim. IObit denedim Revo denedim ama dosyaları gözükmemesine rağmen hala uygulama var, nasıl silebilirim ben bu uygulamayı?
Ne yaptıysam silemedim. IObit denedim Revo denedim ama dosyaları gözükmemesine rağmen hala uygulama var, nasıl silebilirim ben bu uygulamayı?
2 258551 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 620 Çözümler 13 3 Şubat 2023 #2 Kaspersky Security Cloud'u tekrar kurup restart sonra aşağıdaki linkten kavremover indirip silebilirsin. Removal tool for Kaspersky applications on Windows (kavremover) Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them. support.kaspersky.com
Kaspersky Security Cloud'u tekrar kurup restart sonra aşağıdaki linkten kavremover indirip silebilirsin. Removal tool for Kaspersky applications on Windows (kavremover) Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them. support.kaspersky.com
hakan_0 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #3 258551 dedi: Kaspersky Security Cloud'u tekrar kurup restart sonra aşağıdaki linkten kavremover indirip silebilirsin. Removal tool for Kaspersky applications on Windows (kavremover) Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them. support.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol vallahi kafama takılmıştı.
258551 dedi: Kaspersky Security Cloud'u tekrar kurup restart sonra aşağıdaki linkten kavremover indirip silebilirsin. Removal tool for Kaspersky applications on Windows (kavremover) Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them. support.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol vallahi kafama takılmıştı.