Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 20 Mart 2021 #1 Sıfırdan Windows yükledim. Bu antivirüs programı yeterli mi?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 20 Mart 2021 #2 Günlük kullanım için yeterli.
ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 20 Mart 2021 #3 Kişisel kullanım için fazla bile, ama ofis içinse bilmem
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 20 Mart 2021 #4 Yeterlidir hocam.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 20 Mart 2021 #5 Firewall yok onda. İsterseniz Comodo FW ile birlikte kullanabilirsiniz ancak bence bu şekilde bile yeterli. Yine de bazı özellikleri kullanamayacağınızı bilmelisiniz. Eğer memnun kalırsanız indirimdeyken ücretli versiyonunu alabilirsiniz.
Firewall yok onda. İsterseniz Comodo FW ile birlikte kullanabilirsiniz ancak bence bu şekilde bile yeterli. Yine de bazı özellikleri kullanamayacağınızı bilmelisiniz. Eğer memnun kalırsanız indirimdeyken ücretli versiyonunu alabilirsiniz.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Mart 2021 #6 Girdiğiniz sitelere, açtığınız dosyalara dikkat ediyorsanız yeterli denilebilir. Yine de tavisye olarak KIS kullanmanız yönündedir.
Girdiğiniz sitelere, açtığınız dosyalara dikkat ediyorsanız yeterli denilebilir. Yine de tavisye olarak KIS kullanmanız yönündedir.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 20 Mart 2021 #7 Firewall nedir bilmiyorum ama crackli dosyalar çok kullanmıştım yavaşladığından yeniden Windows 10 kurdum yeniden Windows kurmak virüsleri siler mi?
Firewall nedir bilmiyorum ama crackli dosyalar çok kullanmıştım yavaşladığından yeniden Windows 10 kurdum yeniden Windows kurmak virüsleri siler mi?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Mart 2021 #8 Ice Tea Seftali dedi: Windows 10 kurdum yeniden Windows kurmak virüsleri siler mi? Genişletmek için tıkla... Temiz format ise çoğunlukla evet siler. Emin olmak için AV kullanman lazım.
Ice Tea Seftali dedi: Windows 10 kurdum yeniden Windows kurmak virüsleri siler mi? Genişletmek için tıkla... Temiz format ise çoğunlukla evet siler. Emin olmak için AV kullanman lazım.
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 20 Mart 2021 #9 Ice Tea Seftali dedi: Sıfırdan Windows yükledim. Bu antivirüs programı yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bence internet Security versiyonunu kullanın bence bu yetersiz. Sizin antivirus ta sadece dosya taraması yapıp virüs varsa siliyor. İnternet Security de hem internetten gelen virüsleri oto siliyor hem üstteki gibi dosyaları koruyor. Total de (kullanmadım ama daha çok şirketler için özel gibi sanırım)
Ice Tea Seftali dedi: Sıfırdan Windows yükledim. Bu antivirüs programı yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bence internet Security versiyonunu kullanın bence bu yetersiz. Sizin antivirus ta sadece dosya taraması yapıp virüs varsa siliyor. İnternet Security de hem internetten gelen virüsleri oto siliyor hem üstteki gibi dosyaları koruyor. Total de (kullanmadım ama daha çok şirketler için özel gibi sanırım)
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 20 Mart 2021 #10 Yeterli. Güvenlik Duvarı da isterseniz COMODO FFW + Kaspersky SCF gayet iyi olabilir.