Çözüldü Kaspersky silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RunDanner

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma virüs soktuktan sonra Malwarebytes ve Kaspersky yükledim. Malwarebytes silindi ama Kaspersky göre yöneticisinde gözükmüyor, kavrmvr.exe yi yükledim oda yüklü Kaspersky bulamadı extra IObit uninstaller yükledim o da Kaspersky'ı bulamadı. Bilgisayarımdan nasıl sileceğim? Ve masaüstünde Kaspersky'ın logosu silindi beyaz dosya oldu.

Çözüm
Pardon görmemişim zaten yazmışsınız o zaman CMD ile silmeye çalışın olmazsa silmek için programlar var.

CMD'den nasıl sileceğim yardım eder misiniz? Silmek içinde extra program yükledim onda da yok gözükmüyor.

1726910744653.png

İndirdiği versiyonda M1 M.2 M3 olarak sınıflandırılmış onları bilgisayarı yeniden başlatmadan defalarca uygulamayı açıp (kavrmvr.exe) yi M1 m 2 M3'ü silmeniz lazım. Tek tek silerseniz bilgisayar açılırken bir daha yüklüyor sildiğin dosyaları.
Arkadaşlar bilgisayarıma virüs soktuktan sonra Malwarebytes ve Kaspersky yükledim. Malwarebytes silindi ama Kaspersky göre yöneticisinde gözükmüyor, kavrmvr.exe yi yükledim oda yüklü Kaspersky bulamadı extra IObit uninstaller yükledim o da Kaspersky'ı bulamadı. Bilgisayarımdan nasıl sileceğim? Ve masaüstünde Kaspersky'ın logosu silindi beyaz dosya oldu.

Revo Uninstaller ile dene.

Kavremover var silmek için.

Dosya Ekleri

• resim_2024-09-21_121325071.png
    resim_2024-09-21_121325071.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 65
Kaspersky'ı neden silmek istedin ki ? Kendin söylemişsin virüs girdi diye. Bırak bari Kaspersky korumaya devam etseydi. En azından virüslerden korurdu.

Kavremover var silmek için.

1726909992246.png

Programı bulamadık diyor silmiyor.

Kaspersky'ı neden silmek istedin ki? Kendin söylemişsin virüs girdi diye. Bırak bari Kaspersky korumaya devam etseydi. En azından virüslerden korurdu.

Arka planda bilgisayarı çok yavaşlatıyor açılma süresini normalde 10 15 saniye Kaspersky 30 40 saniye yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2314985

Programı bulamadık diyor silmiyor.

Arka planda bilgisayarı çok yavaşlatıyor açılma süresini normalde 10 15 saniye Kaspersky 30 40 saniye yapıyor.
Pardon görmemişim zaten yazmışsınız o zaman cmd ile silmeye çalışın olmazsa silmek için programlar var.

Pardon görmemişim zaten yazmışsınız o zaman CMD ile silmeye çalışın olmazsa silmek için programlar var.

CMD'den nasıl sileceğim yardım eder misiniz? Silmek içinde extra program yükledim onda da yok gözükmüyor.

1726910744653.png

İndirdiği versiyonda M1 M.2 M3 olarak sınıflandırılmış onları bilgisayarı yeniden başlatmadan defalarca uygulamayı açıp (kavrmvr.exe) yi M1 m 2 M3'ü silmeniz lazım. Tek tek silerseniz bilgisayar açılırken bir daha yüklüyor sildiğin dosyaları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı