Kaspersky silinmiyor

Taco0102

Femtopat
Daha fazla  
Kaspersky VPN'yi ve antivirüsünü silemiyorum Denetim Masası'ndan silmeye çalıştığımda kaldır tuşuna basıyorum kurulum sihirbazını açıyor dosyalardan silmeye çalışıyorum System izni gerek diyor. İzni vermeye çalışsamda izin vermiyor ayrıca kavremover indirdim ama halihazırda kullandığım Avast antivirüsüm kavremoverde virüs buldu ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1400).png
    Ekran Görüntüsü (1400).png
    216,6 KB · Görüntüleme: 50
Kaspersky VPN'yi ve antivirüsünü silemiyorum Denetim Masası'ndan silmeye çalıştığımda kaldır tuşuna basıyorum kurulum sihirbazını açıyor dosyalardan silmeye çalışıyorum System izni gerek diyor. İzni vermeye çalışsamda izin vermiyor ayrıca kavremover indirdim ama halihazırda kullandığım Avast antivirüsüm kavremoverde virüs buldu ne yapmam lazım?
Hocam bende bundan çok çektim. Silemediğim için kaspersky uninstall tool ile silmeye çalıştım ama usb driverleri silindi. Format atarak kurtuldum.

Revo unnistaller ile bir deneyin.
Win güvenlik ayarlarından aktif olan ksp hizmetlerini durdurun.

Avast'ı geçici kapat, yoksa Kavremover'a virüs diyor olabilir dostum,
Kavremover'ı yönetici olarak çalıştır, Kaspersky'i seç, kaldır de. Olması lazım inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı