M Meranus Picopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Güncel bir konu açtım, kullanışlı mı, işe yarar mı ve en önemlisi bu benim sistemimi yer mi boş yere?
Güncel bir konu açtım, kullanışlı mı, işe yarar mı ve en önemlisi bu benim sistemimi yer mi boş yere?
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 19 Haziran 2023 #2 Kaspersky, sistemde arka planada sürekli çalıştığı için gerçek zamanlı koruma oluyor (çoğu anti-virüs programlarının yaptığı gibi) sistemini tabii ki kullandığı için yoracaktır. Fakat sisteminiz iyiyse sorun olmayacaktır.
Kaspersky, sistemde arka planada sürekli çalıştığı için gerçek zamanlı koruma oluyor (çoğu anti-virüs programlarının yaptığı gibi) sistemini tabii ki kullandığı için yoracaktır. Fakat sisteminiz iyiyse sorun olmayacaktır.
M Mr. L Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 8 19 Haziran 2023 #3 Tarama yapıyorken yorar onun dışında sisteminiz güçlüyse normal kullanımda etkilemez.
gedik Megapat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 710 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #4 2011'den beri kullanıyorum. Eskiden sistemim iyi olmadığı için yoruyordu. Şu an sistem Kaspersky'i yoruyor
2011'den beri kullanıyorum. Eskiden sistemim iyi olmadığı için yoruyordu. Şu an sistem Kaspersky'i yoruyor
M Meranus Picopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #5 İyi virüsleri görür olarak da yorumluyorsunuz yani, kullanışlı o zaman
gedik Megapat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 710 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #6 Meranus dedi: İyi virüsleri görür olarak da yorumluyorsunuz yani, kullanışlı o zaman Genişletmek için tıkla... Tabi canım 12 senedir hacklenme vs durumu ile karşılaşmadım. Tabi iş yine sizde bitiyor dikkatli olmanız lazım
Meranus dedi: İyi virüsleri görür olarak da yorumluyorsunuz yani, kullanışlı o zaman Genişletmek için tıkla... Tabi canım 12 senedir hacklenme vs durumu ile karşılaşmadım. Tabi iş yine sizde bitiyor dikkatli olmanız lazım