Çözüldü Kaspersky sistemi yorar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Elxoe

Hectopat
Şu an Avast kullanıyorum arkadaşlarım ve bu forumdakiler Kaspersky kullanmamı önerdi sorun şu ki sistemim biraz kötü.
Sistemimi yorar mı?

Çözüm
@Elxoe, Kaspersky Security Cloud Free çok fazla kaynak kullanımında bulunmuyor. Eğer ücretsiz olarak Avast kullanıcısıysan, Kaspersky'ın ücretsiz olan paketini kullanmanı öneririm. Bulut tabanlı bir yapısı olduğu için sistemini fazla yormayacaktır. Aşağıdaki rehbere de göz atabilirsin. Rehber içerisinde aslında Kaspersky'ın çoğu sistemde rahat bir şekilde çalışabileceğini göstermeye çalıştım.
Kaspersky'ın fazla kaynak kullanımında bulunduğunu iddia eden bazı kaynaklar bulunuyor. Fakat yalan haber yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Kendi blog sayfalarında bu konu hakkında bir açıklamaları bulunuyor.
Oyun oynarken, Kaspersky'i kapatıyorum.
Oyun oynarken korumayı pasifleştirmeye gerek yok. Yarım saat dahi olsa risk risktir. Oyuna girmeden önce oyun modunun aktifleştirilmesi yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…