Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Böyle bir şey oldu ne anlama gelmektedir? Bir de truva atı diyor ne yapmam lazım? Son düzenleme: 29 Ekim 2022
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 29 Ekim 2022 #2 İstisna bölümüne ekleyebilirsiniz.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 29 Ekim 2022 #3 Trojen tespit edilmiş. Kasperski ayarlarına bir bak. Orta seviye güvenlik olsun. Sıkı güvenlik ayarlarında seni de virüs olarak görebilir.
Trojen tespit edilmiş. Kasperski ayarlarına bir bak. Orta seviye güvenlik olsun. Sıkı güvenlik ayarlarında seni de virüs olarak görebilir.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #4 METANİC dedi: İstisna bölümüne ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım virus mu deği mi, ona göre format atacağım. 296181 dedi: Trojan tespit edilmiş. Kasperski ayarlarına bir bak. Orta seviye güvenlik olsun. Sıkı güvenlik ayarlarında seni de virüs olarak görebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam virus değildir değil mi? 296181 dedi: Trojan tespit edilmiş. Kasperski ayarlarına bir bak. Orta seviye güvenlik olsun. Sıkı güvenlik ayarlarında seni de virüs olarak görebilir. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2022
METANİC dedi: İstisna bölümüne ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım virus mu deği mi, ona göre format atacağım. 296181 dedi: Trojan tespit edilmiş. Kasperski ayarlarına bir bak. Orta seviye güvenlik olsun. Sıkı güvenlik ayarlarında seni de virüs olarak görebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam virus değildir değil mi? 296181 dedi: Trojan tespit edilmiş. Kasperski ayarlarına bir bak. Orta seviye güvenlik olsun. Sıkı güvenlik ayarlarında seni de virüs olarak görebilir. Genişletmek için tıkla...
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 29 Ekim 2022 #5 Bohohohyoott dedi: Hocam anlamadım virusmu değişmi ona göre format atacağım. Hocam virus değildir değil mi? Genişletmek için tıkla... Steam'i normal sitesinden indirdiyseniz olmaz.
Bohohohyoott dedi: Hocam anlamadım virusmu değişmi ona göre format atacağım. Hocam virus değildir değil mi? Genişletmek için tıkla... Steam'i normal sitesinden indirdiyseniz olmaz.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 29 Ekim 2022 #6 Bohohohyoott dedi: Hocam anlamadım virusmu değişmi ona göre format atacağım. Hocam virus değildir değil mi? Genişletmek için tıkla... Steam virüs değil hocam ama SS te gözüken konuma gidip dosyayı VirusTotal'a yükleyin sonuçları buraya atın bakalım.
Bohohohyoott dedi: Hocam anlamadım virusmu değişmi ona göre format atacağım. Hocam virus değildir değil mi? Genişletmek için tıkla... Steam virüs değil hocam ama SS te gözüken konuma gidip dosyayı VirusTotal'a yükleyin sonuçları buraya atın bakalım.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #7 ZesuN dedi: Steam'i normal sitesinden indirdiyseniz olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam oradan indirdim ilk kez böyle bir uyarı verdi.
ZesuN dedi: Steam'i normal sitesinden indirdiyseniz olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam oradan indirdim ilk kez böyle bir uyarı verdi.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 29 Ekim 2022 #8 Bohohohyoott dedi: Hocam oradan indirdim ilk kez böyle bir uyarı verdi. Genişletmek için tıkla... O zaman virüs değildir hocam. Ne olur ne olmaz arkadaşın dediği gibi dosyayı VirusTotal'e yükleyip sonuçları buraya paylaşın.
Bohohohyoott dedi: Hocam oradan indirdim ilk kez böyle bir uyarı verdi. Genişletmek için tıkla... O zaman virüs değildir hocam. Ne olur ne olmaz arkadaşın dediği gibi dosyayı VirusTotal'e yükleyip sonuçları buraya paylaşın.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #9 Hocam burada da trojan diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2022
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 29 Ekim 2022 #10 Bohohohyoott dedi: Eki Görüntüle 1556847 Eki Görüntüle 1556846 Hocam burada da trojan diyor. Genişletmek için tıkla... Direk vt linkini atar mısınız?
Bohohohyoott dedi: Eki Görüntüle 1556847 Eki Görüntüle 1556846 Hocam burada da trojan diyor. Genişletmek için tıkla... Direk vt linkini atar mısınız?