Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #11 METANİC dedi: Direk vt linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
METANİC dedi: Direk vt linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 29 Ekim 2022 #12 Steam Atölye'den indirdiğiniz bir mod tarzı şey için diyor olabilir mi?
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #13 Alpha Frozen dedi: Steam Atölye'den indirdiğiniz bir mod tarzı şey için diyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bugün Wallpaper Engine + TF2 bir de Terraria indirdim başka bir şey indirmedim.
Alpha Frozen dedi: Steam Atölye'den indirdiğiniz bir mod tarzı şey için diyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bugün Wallpaper Engine + TF2 bir de Terraria indirdim başka bir şey indirmedim.
aliaksandr Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 1.587 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 29 Ekim 2022 #14 Bohohohyoott dedi: Hocam bugün Wallpaper Engine + TF2 bir de Terraria indirdim başka bir şey indirmedim. Genişletmek için tıkla... Onları silip deneyin belki geçer.
Bohohohyoott dedi: Hocam bugün Wallpaper Engine + TF2 bir de Terraria indirdim başka bir şey indirmedim. Genişletmek için tıkla... Onları silip deneyin belki geçer.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #15 aliaksandr dedi: Onları silip deneyin belki geçer. Genişletmek için tıkla... Hocam bunca saattir bekliyorum yapmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2022
aliaksandr dedi: Onları silip deneyin belki geçer. Genişletmek için tıkla... Hocam bunca saattir bekliyorum yapmayın.
Zerons Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #16 Bohohohyoott dedi: Hocam bunca saattir bekliyorum yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'i kendi sitesinden indirdiyseniz bir sorun yoktur, VT sonucu da normal. Adı duyulmamış bir AV virüs demiş sadece.
Bohohohyoott dedi: Hocam bunca saattir bekliyorum yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'i kendi sitesinden indirdiyseniz bir sorun yoktur, VT sonucu da normal. Adı duyulmamış bir AV virüs demiş sadece.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #17 Zerons dedi: Hocam Steam'i kendi sitesinden indirdiyseniz bir sorun yoktur, VT sonucu da normal. Adı duyulmamış bir AV virüs demiş sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Kaspersky dedi.
Zerons dedi: Hocam Steam'i kendi sitesinden indirdiyseniz bir sorun yoktur, VT sonucu da normal. Adı duyulmamış bir AV virüs demiş sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Kaspersky dedi.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 29 Ekim 2022 #18 Kaspersky Internet Security’nin Steam ile iyi anlaşmasını nasıl sağlarsınız Bilgisayarınızın korumadan ödün vermeden nasıl hızlı çalışacağını açıklıyoruz. www.kaspersky.com.tr Bunu uygular mısınız?
Kaspersky Internet Security’nin Steam ile iyi anlaşmasını nasıl sağlarsınız Bilgisayarınızın korumadan ödün vermeden nasıl hızlı çalışacağını açıklıyoruz. www.kaspersky.com.tr Bunu uygular mısınız?
Zerons Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #19 Bohohohyoott dedi: Hocam bir de Kaspersky dedi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi orijinal sitesinden indirdiyseniz sorun olmaz, Steam nasıl virüs olacak
Bohohohyoott dedi: Hocam bir de Kaspersky dedi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi orijinal sitesinden indirdiyseniz sorun olmaz, Steam nasıl virüs olacak
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #20 Zerons dedi: Dediğim gibi orijinal sitesinden indirdiyseniz sorun olmaz, Steam nasıl virüs olacak Genişletmek için tıkla... Evet hocam kendi sitesinden indirdim. METANİC dedi: Kaspersky Internet Security’nin Steam ile iyi anlaşmasını nasıl sağlarsınız Bilgisayarınızın korumadan ödün vermeden nasıl hızlı çalışacağını açıklıyoruz. www.kaspersky.com.tr Bunu uygular mısınız? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeceğim.
Zerons dedi: Dediğim gibi orijinal sitesinden indirdiyseniz sorun olmaz, Steam nasıl virüs olacak Genişletmek için tıkla... Evet hocam kendi sitesinden indirdim. METANİC dedi: Kaspersky Internet Security’nin Steam ile iyi anlaşmasını nasıl sağlarsınız Bilgisayarınızın korumadan ödün vermeden nasıl hızlı çalışacağını açıklıyoruz. www.kaspersky.com.tr Bunu uygular mısınız? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeceğim.