METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 29 Ekim 2022 #21 Bir de hocam sorun çözülmezse sorunu gider der misiniz? Kaspersky üzerinden. Büyük ihtimalle Steam'e değil oradan indiridiğiniz bir şeye zararlı diyor.
Bir de hocam sorun çözülmezse sorunu gider der misiniz? Kaspersky üzerinden. Büyük ihtimalle Steam'e değil oradan indiridiğiniz bir şeye zararlı diyor.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #22 Bohohohyoott dedi: Evet hocam kendi sitesinden indirdim. Teşekkürler hocam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu uyguladım.
Bohohohyoott dedi: Evet hocam kendi sitesinden indirdim. Teşekkürler hocam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu uyguladım.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 29 Ekim 2022 #23 Bohohohyoott dedi: Eki Görüntüle 1556864 Hocam bunu uyguladım. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun çözüldü mü?
Bohohohyoott dedi: Eki Görüntüle 1556864 Hocam bunu uyguladım. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun çözüldü mü?
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #24 Bohohohyoott dedi: Eki Görüntüle 1556864 Hocam bunu uyguladım. Genişletmek için tıkla... Hocam EA diye bir klasöre veriyor uyarıyı. VirusTotal bir de 0 MB gösteriyor kasperskydada silindi olarak yazıyor. Bohohohyoott dedi: Hocam EA diye bir klasöre veriyor uyarıyı. VirusTotal bir de 0 MB gösteriyor kasperskydada silindi olarak yazıyor. Genişletmek için tıkla... Packed. WIN32CRAP diye bir dosya bulmuş ama dosya EA'nin içine giiriyorum Sims 4 çıkıyor. Bohohohyoott dedi: Hocam EA diye bir klasöre veriyor uyarıyı. VirusTotal bir de 0 MB gösteriyor kasperskydada silindi olarak yazıyor. Packed. WIN32CRAP diye bir dosya bulmuş ama dosya EA'nin içine giiriyorum Sims 4 çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Threats — Krap threats.kaspersky.com Hocam sorun çözüldü Wallpaper Engine'yi virus olarak görüyor ve kaldırıyor ne yapalım artık hareketli duvar kağıdımız olamayacak. Son düzenleme: 29 Ekim 2022
Bohohohyoott dedi: Eki Görüntüle 1556864 Hocam bunu uyguladım. Genişletmek için tıkla... Hocam EA diye bir klasöre veriyor uyarıyı. VirusTotal bir de 0 MB gösteriyor kasperskydada silindi olarak yazıyor. Bohohohyoott dedi: Hocam EA diye bir klasöre veriyor uyarıyı. VirusTotal bir de 0 MB gösteriyor kasperskydada silindi olarak yazıyor. Genişletmek için tıkla... Packed. WIN32CRAP diye bir dosya bulmuş ama dosya EA'nin içine giiriyorum Sims 4 çıkıyor. Bohohohyoott dedi: Hocam EA diye bir klasöre veriyor uyarıyı. VirusTotal bir de 0 MB gösteriyor kasperskydada silindi olarak yazıyor. Packed. WIN32CRAP diye bir dosya bulmuş ama dosya EA'nin içine giiriyorum Sims 4 çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Threats — Krap threats.kaspersky.com Hocam sorun çözüldü Wallpaper Engine'yi virus olarak görüyor ve kaldırıyor ne yapalım artık hareketli duvar kağıdımız olamayacak.