- Makaleler
- 19
Merhaba, fark ettim kaspersky her dakika başı aynı indirmeyi engelliyor. Kaynağını bulamadım ne olabilir?
İndirmiyorum ki normal sosyalde gezerken youtube izlerken geliyor.Key vs. siteleri virüs, trojan vb. bulaştırdığı için indirmeyi engelliyor eğer illede indirmek istiyorsanız antivirüsü devre dışı bırakın. Belki o trojanı indirdi uyarı veriyorda olabilir.
İndirmiyorum ki normal sosyalde gezerken YouTube izlerken geliyor.
ben yaptım ama aynı sorun devam ediyorSite Arap sitesi ve finansal işler için gibi duruyor. Adwcleaner ile tarama yapın. Geçmez ise site ayarlarından yanlışlıkla otomatik indirmelere izin vermiş olabilirsiniz belki.
Bu sorun yeni mi olmaya başladı yoksa uzun bir süredir oluyor mu?ben yaptım ama aynı sorun devam ediyor
Dünden itibaren. Sanırım Chrome'a bir güncelleme geldi. Sonra böyle olmaya başladıBu sorun yeni mi olmaya başladı yoksa uzun bir süredir oluyor mu?
Olabilir. 2 gün önce sadece aratma bile yapsam ESET güvenli değil diyordu. Bakım çalışması varmış. Sorununuz Kaspersky ile ilgili olabilir yani bir bakım çalışması güncelleme vs. bu yüzden birkaç gün boyunca uygulamanızı güncelleyin sorun çözülmez ise Chrome ayarlarından çerezlerinizi sıfırlayın.Dünden itibaren. Sanırım Chrome'a bir güncelleme geldi. Sonra böyle olmaya başladı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.